FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

FOTO Daum și 4 jucători au fost corigenţi în meciul cu Muntenegru! Notele primite de jucători după încă o calificare ratată

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:36

România a pierdut meciul din Muntenegru, scor 0-1, și totodată orice șansă de a mai spera la un loc pentru barajul care ne-ar fi putut duce la CM 2018.

Evoluția tricolorilor a fost una modestă, cu mult sub așteptările pe care toată lumea le avea.

De departe cei mai slabi jucători au fost Chiricheș, Andone, Bogdan Stancu și Găman, care a evoluat ca închizător pentru prima dată în carieră.

Toți au primit nota 4, aceeași pe care a luat-o și Christoph Daum. De fapt, cele mai mari note din echipa noastră au fost primite de Chipciu, Maxim și Tătărușanu, toți trei având 6.

muntenegru

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3.  Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Septembrie 2017, 12:13
Postat de dvd1 pe 06 Septembrie 2017, 02:49

asta inseamana sa joci cu Brinzar, Hapciu, Nucusor, Chirichesu, Popa "Prostu" si toate celelalte gloabe de la Steaua/FCSB cea mai scirbavnica si blatista echipa de pe pamint. Cum nu mai e blat cum e gata totul. Astia nici pe maidan nu sint buni. Huo Steaua huo FCSB huo cei 2 puscariasi

Deci cei mai slabi au fost "fecesebisti" Andone si Gaman ? Interesant. Si cei mai buni "rinamovistii" Chipciu si Tatarusanu ?

dvd1
dvd1  •  06 Septembrie 2017, 02:49

asta inseamana sa joci cu Brinzar, Hapciu, Nucusor, Chirichesu, Popa "Prostu" si toate celelalte gloabe de la Steaua/FCSB cea mai scirbavnica si blatista echipa de pe pamint. Cum nu mai e blat cum e gata totul. Astia nici pe maidan nu sint buni. Huo Steaua huo FCSB huo cei 2 puscariasi

10205513358992674
Casapu Niculina  •  06 Septembrie 2017, 00:22

haide-ti ca v-o spun eu pea dreapta....generatia de aur a fost formata in epoca de aur pe cand ascultam muzica la cerbul de aur....de fapt nimic de mai sus nu a fost de aur.....sa revenim la fotbal.....asa zisa generatie de aur a fost intradevar o generatie de jucatori buni dar marea performanta a ei a fost un sfert de finala la un campionat mondial.....pentru locul 6 sau ma rog nu se acorda vreo medalie si in mod special nu cea de aur......Hagi jucatorul emblema al generatiei de locul 6 a fost intradevar un jucator foarte bun pentru Romania....cu sinceritate va spun ca Hagi nu stiu daca intra intr-un clasament cu cei mai buni 100 de jucatori din istorie.....glumesc...sigur nu intra....la fel de bun sau mai buni sunt zeci de jucatori la ora actuala.....si sa revenim la prezent......daca generatia lui Hagi a fost generatia de aur actuala este generatia ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează