FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO EXCLUSIV Atac împotriva președintelui FRF, într-o scrisoare trimisă membrilor Adunării Generale: "Fotbalul trebuie scos din prăpastia adusă de Burleanu"

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 11:04

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a expediat o scrisoare deschisă tututor votanților din Adunarea Generală a Federației, în vederea viitoarelor alegeri pentru președinția FRF.

Scrisoarea trimisă la 265 de destinatari este un atac la adresa lui Răzvan Burleanu, un îndemn ca actualul președinte al Federației să nu mai fie votat și la următoarele alegeri din 2018.

"Vor fi alegeri într-un  moment crucial și într-un context special pentru fotbalul românesc, am simțit nevoia să trimit această scrisoare către toți votanții din Adunarea Generală pentru a încerca să le explic faptul că de opțiunea lor depinde distrugerea sau salvarea fotbalului românesc. Îi îndemn să fie atenți la grupuri de interese și la capcane electorale și îi rog să nu se lase amăgiți de darurile lui Burleanu", a explicat Pompiliu Popescu pentru GSP.ro.

Iată pasaje din scrisoare, precum și paginile integrale ale acesteia:

"Sunt Dr. Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României mai bine de un sfert de secol (1990-2016), medic, frate, părinte pentru toate generațiile subsecvente de fotbaliști români pe care i-am omenit, tratat, respectat și iubit.

Vin acum și mă adresez dvs. d-lor președinți ai tuturor cluburilor din ligile I, II, III, seniori, juniori, fotbal feminin, fotbal în sală, AJF și chiar liga a IV-a (care nu votează), cu rugămintea de a conștientiza că fotbalul românesc se află în punctul de decadență maximă și că există reale posibilități de a-l readuce la nivelul de performanță al “Generației de Aur” pentru care mulți dintre dvs. ați empatizat în stradă și v-ați simțit mândri că sunteți români.

Doresc să vă fac mențiunea că eu nu mă voi mai întoarce niciodată, derobându-mă astfel față de dvs., de orice interes viitor, dar voi continua să ajut jucătorii și fotbalul românesc prin multiplele posibilități medicale pe care le am.
Dezastrul fotbalului românesc în care se află și la care a contribuit din plin Burleanu, a primit în ultimul timp două importante “guri de oxigen”:

1. În plan material din partea Ordonanței Guvernamentale pentru ajutorarea sportului românesc de către primăriile locale (5% din bugetul local)

2. În plan afectiv emoțional, cererea tot mai mare din partea dvs. de a veni la conducerea fotbalului românesc a unor mari fotbaliști ai “Generației de Aur” de care sunteți convinși și legați sufletește că pot face totul pentru redresarea fotbalului românesc. Ultimii 2 ani și jumătate din cei 26 de ani ca membru al lotului Național al României, au fost sub comanda acestui personaj-Burleanu- care mi-a arătat ce dvs. niciodată nu vă veți închipui: este un om rău, artificial, preocupat numai de (propria) imagine, minciună și diversiune.

Vă asigur că Generația de Aur este străină de orice interes sau grupuri de interese și vine în fața dvs. și alături de dvs. pentru a scoate fotbalul românesc din prăpastia în care a fost adus de “geniul” lui Burleanu".


Click pe imagini pentru zoom

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
alegsandru
alegsandru  •  20 Septembrie 2017, 14:05

Cine l-a pus ? Dragnea, nu ?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  20 Septembrie 2017, 13:12

Leonard Crassas, ii fi vreun mare dinamovist mocofane ca numai voi tineti cu burleanu ca echipa cu care sa tineti nu mai aveti.

135479786808884
Leonard Crassas  •  20 Septembrie 2017, 12:50

Fotbalul romanesc a fost terminat de smecherii din fotbal (fratii becali, simon borcea badea , becali,,copos) cu sprijinul unor fotbalisti din generatia de "aur", iar marioneta aceasta afost pusa politic , si a semnat actul de deces al fotbalului romanesc. Trebuie schimbat totul de la varf, nu numai presedintele, toti coteii cara toacamilioane de E acolo fara sa faca nimic. Sa se termine cu asa zisele academii pentru samsareala de jucatori

Vezi toate comentariile (13)
Comentează