FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAȚIONALA DE TINERET

FOTO FABULOS Ce făceau cei 4 dinamoviști cu câteva minute înainte de scandalul băutei din avionul spre națională! + Ce greșeală de scriere au făcut

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 12:20

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

Din informațiile venite de la surse din cadrul FRF, cei 4 și-au cumpărat alcool din duty-free, înainte să se urce în avion, și au băut în timpul zborului de 3 ore.

Înainte să decoleze, Ionuț Nedelcearu a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de cei 3 colegi cu care a băut, stând la o masă în aeroport și relaxându-se înainte de zbor.

nede

Fundașul a scris pe poză "Marblla", dorind să scrie Marbella, locul unde are loc cantonamentul naționalei.

Citește și: Informații exclusive despre beția incredibilă a dinamoviștilor: "Unul a făcut scandal, altul nici nu mai putea vorbi!". Cum au încercat să ascundă alcoolul

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
onduku
onduku  •  22 Martie 2017, 16:36

Ii doare-n cot de nationala si Romania! Aici nu e clubul Dinamo.

onduku
onduku  •  22 Martie 2017, 16:35

Cine bea, Tamas si Steaua sau Dinamo? Bine, la ambele cluburi sunt tot dinamovistii care nu si-au dorit performanta. Tamas, Contra, aia care au batut mereu si au si f femei..

948956548471669
Andronache Georgian  •  22 Martie 2017, 16:32

"La balega moale,nu-i nevoie de multa apa"...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează