FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAKHSTAN

FOTO Fanii naționalei își continuă războiul cu FRF » Mesaj dur în timpul meciului dintre România și Kazakhstan

Articol de , - Publicat joi, 05 octombrie 2017 22:11

Naționala României a fost susținută pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești de aproximativ 12.000 de suporteri, însă mulți dintre aceștia au fost nemulțumiți de FRF.

În timpul partidei dintre România și Kazakhstan a apărut și un banner pe care scria ”Istoria fotbalului românesc clădită în zeci de ani distrusă de FRF pentru bani”.

Mai mult, aproape întreg stadionul a scandat la unison împotriva Federației Române de Fotbal și a președintelui Răzvan Burleanu, care a fost președintele Federației de minifotbal: "Înapoi la minifotbal", scria pe unul dintre bannere.

"Un nou început, pășim cu încredere și strigăm cât putem de tare sperând că pentru tricolor să oferiți sacrificu și sudoare!", a fost un alt banner afișat de suporterii României.

Vezi AICI meciul liveTEXT dintre România și Kazakhstan!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  06 Octombrie 2017, 07:35

BURLENE VOICHIN TATA PUNETIVA O PERUCA SAU PURTATI HAINE DE DAMA SA NU VA RECUNOASCA DAR NU CRED CA TOT MIROSITI UITATIVA LA TV SI ACOLO CRD CA VA IA CURENTUL DATIVA DEMISIA SI NATIONALA VA FI A ROMANIEI

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  06 Octombrie 2017, 06:56

Mă alătur acelor suporteri fideli ai echipei naționale de fotbal care contestă actuala conducere a FRF. Motivul principal e acela pe care îl aclamă toți-incompetența șefului FRF, RĂZVAN BURLEANU, cocoțat fără nici un merit în vârful ierarhie fotbalului românesc, fără să fi dat piept cu avatarurile sportului rege la cel mai înalt nivel, luând în acest fel măsuri inadecvate, pripite, demagogice, cu nasul pe sus, cu o doză vizibilă de îngâmfare, de infatuare, prădând prin toate acestea visteria fotbalului românesc, visterie astfel prăduită în defavoarea unor stadioane moderne, a infrastructurii terenurilor și ansamblurilor sportive, a instruirii și educării copiilor și maturilor în practicarea și susținerea entuziastă și corectă a jocului de fotbal. Acolo, în frunte sunt necesari oameni care trăiesc pentru fotbal, dau xce e mai bun în ei ca fotbalul românesc să triumfe atât pe plan național, cât și internațional. Pentru a alege un astfel de conducător trebuie stabilite cel puțin cinci calități esențiale. Revin asupra lor întro corespondență viitoare. Un iubitor al fotbalului românesc, aflat azi pe meleaguri străine, dar pentru români.

1106552006054557
Tabara Ghiorghe  •  06 Octombrie 2017, 06:21

Bravo, dar fiti modesti urmeaza meciul cu Danemarca, acolo sa va aratati valuoarea, toti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează