FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - RUSIA U21 1-5

FOTO Fără dinamoviști, Rusia U21 a făcut instrucție cu naționala noastră de tineret, scor 5-1!

Foto: frf.ro +4   FOTO
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 13:14

Naționala României sub 21 de ani a pierdut primul meci amical din cantonamentul de la Marbella, scor 1-5 în fața Rusiei.

Echipa antrenată de Daniel Isăilă n-a avut nicio șansă în fața rușilor, care au deschis scorul încă din minutul 19. Sub ochii lui Hagi, România U21 a egalat imediat după pauză prin Virgil Ghiță, care a primit o centrare foarte bună de la Ianis Hagi!

Din minutul 68 rușii au început să marcheze pe bandă rulantă! Două minute mai târziu au înscris din nou după o greșeală a apărării noastre, iar cu 10 minute înainte de final au mai marcat o dată. Scorul final a fost stabilit în minutul 87.

FINAL: România U21 - Rusia U21 5-1
Min. 87:
Gol Rusia! Rușii au marcat din nou după o eroare a apărării!
Min. 80:
Gol Rusia! Apărarea noastră e făcută praf și greșește din nou!
Min. 70:
Gol Rusia! Adversarii noștri marchează după o greșeală în apărarea noastră! 
Min. 68: 
Gol Rusia! O minge trimisă la colțul lung intră în poartă!
Min. 49: GOL!
Virgil Ghiță marchează din centrarea lui Ianis Hagi!
Min. 19: 
GOL! Rusia deschide scorul după o acțiune în partea dreaptă a defensivei noastre

Echipa de start:

ROMÂNIA: 1. Relu Stoican – 22. Tiberiu Căpușă, 3. Răzvan Popa, 6. Paul Iacob, 3. Andrei Radu – 16. Dragoș Nedelcu (Cpt.) – 11. Mihai Dobre, 10. Ianis Hagi, 20. Vlad Dragomir, 7. Florinel Coman – 9. Adrian Petre.

Rezerve: 12. Cătălin Cabuz, 23. Arpad Tordai, 2. Alex Pașcanu, 5. Virgil Ghiță, 8. Carlo Casap, 14. Olimpiu Moruțan, 18. Robert Răducanu, 21. Marco Dulca, 24. Andrei Ciobanu, 25. Andrei Cicâldău.

Imagini de la plimbarea efectuată de jucători în această dimineață:

Lotul pentru meciul cu Rusia

Portari: 1. Relu Stoian (Juventus București), 12. Cătălin Cabuz (Chindia Târgoviște), 23. Arpad Tordai (FC Viitorul)

Fundași: 2. Alex Pașcanu (Leicester City), 3. Andrei Radu (Aris Limassol), 4. Răzvan Popa (Burgos FC), 5. Virgil Ghiță (FC Viitorul), 6. Paul Iacob (FC Brașov), 22. Tiberiu Căpușă (FC Viitorul)

Mijlocași: 8. Carlo Casap (FC Viitorul), 10. Ianis Hagi (Fiorentina), 14. Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), 16. Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), 20. Vlad Dragomir (Arsenal), 21. Marco Dulca (Swansea City), 24. Andrei Ciobanu (FC Viitorul), 25. Andrei Cicâldău (FC Viitorul)

Atacanți: 7. Florinel Coman (FC Viitorul), 9. Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă), 11. Mihai Dobre (Bournemouth), 18. Robert Răducanu (Concordia Chiajna)

Pe 27 martie, naționala U21 va disputa cel de-al doilea amical de la Marbella, în compania reprezentativei similare a Danemarcei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
ortega
ortega  •  25 Martie 2017, 10:36

Prințișorul *** a jucat ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1000178413349421
Adrian George  •  25 Martie 2017, 10:37

asta e..datorita unei televiziuni cu cei mai prosti jurnalisti...digi...au fost trimisi jucatori buni acasa eu cred ca doi dintrei ei puteau face diferenta pentru un rezultat bun..ca antrenor sa nu inchizi ochii la o gafa in afara terenului a celui mai bun fundas al tau inseamna ca ai o problema cu el sau poate esti platit in functie de ce bagi in teren..nu exista antrenor care sa nu inchida ochii..iar daca nu o faci o sa ramai jos..asta seintampla peste tot dar fara scandal..la noi jurnastii cauta doar bube la dinamo...incercari grosolane de al lua la misto pe sumudica..so ridice in slavi pe fcsb si sai ascunda hotiile si jocul prost...din pacate astai romania si astia sunt oamenii din ea...ASTAI MOTIVUL PENTRU CARE NO SA AVEM NICIODATA PERFORMANTA...o sa vedeti bataie de joc si la nationala mare..dar ne-am obisnuit..din pacate..probabil se vor rezolva anumite probleme si se va face o selectionare si un prim 11 corect dupa performanta actuala nu treut sau tranferuri rasunatoare unde sunt rezerve si criticati dar titulari la nationala sau in functie de antrenor..robabil vor fi corecte doar atunci cand ne vom trezii din somnul lung si vom iesii in strada cum a fost si in politica..

turbozero
turbozero  •  25 Martie 2017, 00:22
Postat de andyandrei2015 pe 24 Martie 2017, 23:40

se pare ca aici sunt cativa prosti care critica pustii lui Hagi si pe el,pai este singurul care la ora asta mai face ceva pt fotbal,dar asa suntem noi romanii,nu apreciem nimic,niste ***,ce sa le ceri,denigreaza pe cel mai mare FOtbalist al Romaniei !

problema e ca nu face nimic in afara ca vinde juniori .. daca facea ceva vedeam si noi fotbalisti la nationale! insa de cand a luat la academie toti juniorii mai buni, nationalele de tineret iau batai in serie la toate categoriile.. mai degraba hagi face deserviciu fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close