FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

FOTO Moment emoționant pentru "Magician" înaintea duelului cu Chile! Sânmărtean s-a retras oficial de la națională

Foto: Raed Krishan +16   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 21:02

Lucian Sânmărtean a fost invitat în această seară, la partida amicală dintre România și Chile, să dea lovitura de start.

Prin acest gest s-a bifat oficial retragerea lui Lucian Sânmărtean de la echipa națională, acolo unde a strâns doar 21 de partide.

Cel poreclit "Magicianul" a primit un trofeu din partea președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Sânmărtean a debutat sub tricolor la 20 noiembrie 2002, în înfrângerea suferită de România pe teren propriu într-un meci amical cu Croația, scor 0-1.

Ultimul său meci la națională a fost anul trecut, pe 19 iunie, în înfrângerea cu Albania, scor 0-1.

Vezi AICI meciul dintre România și Chile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
masinameaeata
masinameaeata  •  14 Iunie 2017, 01:56

Felicitari, Sanmartean! Mie mi-a placut foarte mult cum juca acest fotbalist si cat de mult recupera mingea, pacat ca la noi in fotbal au fost alte interese si selectia s-a facut pe pile si relatii, altfel, acest fotbalist ar fi trebuit sa fie nelipsit de la echipa nationala. Pentru cei care comenteaza mai jos, va rog sa va abtineti, motivul pentru care avem rezultate negative se datoreaza tocmai faptului ca la echipa nationala au fost promovati jucatori numai de la Steaua si nu neaparat cei mai buni jucatori, de aceea am ajuns in situatia de astazi, asa ca Lucian nu a avut nicio vina. Din contra, cu el titular cu un antrenor bun, Romania ar fi castigat un Adrian Ilie, cam la fel juca si Lucian Sanmartean!

bogat
bogat  •  13 Iunie 2017, 23:50

Apropo, transfermarkt zice ca Magicianu' a debutat la nationala in 2003 intrand pentru un minut in meciul amical pierdut cu Ucraina. Mai apoi o pauza mare pana in 2011 cand a avut vreo trei selectii si mai apoi o alta pauza de vreo 3 ani. Din cele 21 de meciuri a avut aproape trei meciuri ca integralist si vreo patru integral pe banca. Zero goluri. Cam putin pentru un magician. Altfel sa fie sanatos si fericit impreuna cu familia. Si mult succes la Al Taifun cat o mai juca.

bogat
bogat  •  13 Iunie 2017, 23:01

Magicianu' a debutat si terminat cariera la nationala cu infrangeri. Mai raman 19 meciuri intre2002 si 2016, cam toate grupate spre final. Mai precis a fost innobilat la rangde "magician" si a fost selectionat mai des la nationala cand a acceptat sa vina la FCSB. Cand era in varfde forma la Vaslui nu eram bun de nationala si nici asa de mare magician.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează