FOTBAL  »  NATIONALA  »  POZA ZILEI

FOTO Poza zilei din cantonamentul echipei naționale » Cu cine au fost înlocuiți Torje și Stanciu :)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 16:33

Ieri, echipa națională a României a făcut poza de grup înaintea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

Jucătorii și oamenii din stafful tehnic s-au aliniat și au așteptat cuminți până când ședința foto s-a terminat.

De la poză au lipsit Gabi Torje, care nu revenise în țară, dar și Nicușor Stanciu, plecat să semneze cu Anderlecht.

Au fost înlocuiți cu doi bărbați, de statură mică, pe siluetele cărora se vor adăuga în photoshop capetele celor doi absenți. Situația a generat imagini amuzante. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ion2010
ion2010  •  30 August 2016, 20:54

Titlul este: "Cu cine au fost înlocuiți Torje și Stanciu :)" Pai cu cine au fost inlocuiti, bai incompetentilor???????????? De ce dati aceste titluri daca in interiorul articolelor nu ne spuneti cu cine au fost inlocuiti???? Cumva de indolenti si incompetenti ce sunteti?

ion2010
ion2010  •  30 August 2016, 20:51

Voi va asteptati cumva ca GSP sa se informeze si sa ne aduca la cunostinta cum ii cheama pe cei doi intrusi si ce functii detin la echipa nationala? Eu unul nu aveam aceste asteptari competente. GSP ne demonstreaza pentru a "n"-șpe mia oară că este un ziar de cancan si nicidecum de informare

para.para
para.para  •  30 August 2016, 18:57

Daca la ala slab din dreapta merge sa puna capul lui Torje, la alalalt din stanga ce-o sa faca FRF ca ala e prea gras si prea pitic ca sa arate ca Stanciu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează