FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

FOTO Probleme la națională! Un jucător de bază s-a accidentat și va lipsi cu Armenia și Kazahstan

Foto: Alex Nicodim +2   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 17:40

Echipa națională de fotbal a României a susținut astăzi antrenamentul oficial înaintea partidei cu Armenia, însă Christoph Daum a întâmpinat primele probleme.

Alexandru Maxim, unul dintre cei mai în formă ”tricolori”, s-a accidentat și a privit ședința tehnică a selecționerului neamț de pe banca de rezerve, unde a avut ventuze pe gamba piciorului drept.

Mijlocașul de 26 de ani al lui Stuttgart nu va putea juca mâine cu Armenia și are șanse foarte mici de a evolua împotriva reprezentativei din Kazahstan.

Echipa probabilă cu Armenia: Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Toșca - Hoban - Ad. Popa, N. Stanciu, B. Stancu, Chipciu - Fl. Andone

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  07 Octombrie 2016, 21:54

cu tatarusanu, benzar, tosca si Chipciu, Romania n-are nicio sansa, nici macar un punct nu scoate. Cu 4 *** in teren nu poti juca. Astia sunt mult sub nivelul jucatorilor de nationala din celelalte tari, inclusiv outsiderele gen Armenia, Fertoe, Azerbaidjan, Albania, etc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  07 Octombrie 2016, 20:17

Nu-i nicio pierdere il avem pe Nicușor cu M de la Maxim :-)))

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  07 Octombrie 2016, 19:41
Postat de cristi.valeanu pe 07 Octombrie 2016, 19:01

Ce cauta Prepelita? Dar Tosca, adica iei un pusti nu mai improvizezi cu Tosca ca am vazut ce valoare are. Cu Adrian Popa pierdem toate mingile de pe benzi. Chipciu mai stie sa centreze uneori dar Popa ala e un titirez umflat cu pompa de manelist care alearga in gol.

si de asta intrat ca rezerva la meciul cu arhicunoscuta Muntenegru si a marcat un gol pentru noi, aham

Vezi toate comentariile (10)
Comentează