FOTBAL  »  NATIONALA  »  BEȘIKTAȘ - FC PORTO 1-1

FOTO Răzvan Burleanu, invitat de onoare la Beșiktaș - FC Porto! A văzut meciul de lângă Erdogan și Van Praag

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 20:00

Răzvan Burleanu a fost invitat de onoare la partida de aseară din etapa a 5-a din UEFA Champions League dintre Beșiktaș și FC Porto, scor 1-1. Acest rezultat e suficient pentru Beșiktaș pentru a se califica de pe primul loc în primăvara europeană, indiferent de ceea ce se va întâmpla în ultima etapă.

Președintele FRF a urmărit meicul alături de președintele Turciei, Recep Erdogan, dar și alte perosnalități printre care Michael Van Praag..

"La invitația Federației de Fotbal din Turcia, am urmărit aseară Beșiktaș - FC Porto din tribunele Vodafone Park Istanbul.

Alături de președintele Turciei, Recep Erdogan, prim-vicepreședintele Federației din Turcia și membru CEx UEFA, Servet Yardimci, și de Președintele Federației de Fotbal din Olanda și membru CEx UEFA, Michael Van Praag, am asistat la o remiză într-o atmosferă incredibilă.

Și ce remiză! Beșiktaș merge neînvinsă în primăvara Ligii Campionilor, din postura de lider al grupei", a scris Burleanu pe pagina personală de Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează