FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

FOTO Și-a anunțat candidatura la alegerile FRF! Cine e ultimul intrat în cursa pentru Casa Fotbalului

Ilie Ștefan Drăgan
Ilie Ștefan Drăgan

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 18:49

Cu o zi înainte de finalul termenului limită al depunerii candidaturilor pentru șefia FRF, încă un pretendent a intra azi în cursa pentru șefia de la Casa Fotbalului. 

Ilie Ștefan Drăgan, profesor de educație fizică și sport și posesor al licenței UEFA B, și-a anunțat azi candidatura pentru alegerile FRF, anunță TV Telekom Sport. Va lupta cu "greii" Burleanu și Ionuț Lupescu, dar și cu Marcel Pușcaș.

În urmă cu doi ani, Ilie Ștefan Drăgan a intenționat să candideze pentru șefia Asociației Municipale de Fotbal București, dar oficialii i-au declinat acestuia dosarul de candidatură.


Sursă FOTO: TV Telekom Sport

18 apriliee data la care vor avea loc alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kharloss
kharloss  •  02 Aprilie 2018, 23:53

Se aude despre el ca e mai tare in ciocan ca Prunea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează