FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIZITĂ

FOTO Turist prin România » Daum a fost în excursie alături de un fost fotbalist din Liga 1

Foto: Facebook +1   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 20:21

Înainte de meciul cu Polonia, selecționerul Christoph Daum a fost într-o vizită la Sinaia, unde s-a fotografiat la Castelul Peleș.

Daum a fost însoțit în scurta excursie de secundul echipei naționale, Ionuț Badea, iar la Sinaia a luat masa alături de impresarul Bogdan Apostu și de primarul stațiunii.

Fost fotbalist la Farul Constanța, UTA Arad și Petrolul Ploiești, Bogdan Apostu a publicat fotografii cu selecționerul neamț pe pagina de facebook.

Meciul dintre România și Polonia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, se va juca pe data de 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  28 Octombrie 2016, 08:09

si uite asa se infiripeaza o noua ,,cumetrie'' . Cristoafe hai ca te-ai adaptat.

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2016, 08:05
Postat de haideusicfr pe 28 Octombrie 2016, 07:59

Fain ,Daum se *integreaza * in Romania. Nu glumesc !

Castelul Peles a fost construit de Regele Carol 1 de Hohenzolern din banii familiei. Neamt la neamt. Daum la Carol. Exista o marca de Volkswagen cu numele Hohenzolern .Romanilor le plac lucrurile nemtesti, marcile de auto, banii lor ,dar sa nu auda de Regi ,Presedinti ,antrenori germani....Banii sa vina ! Altceva ,nimic!

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2016, 07:59

Fain ,Daum se *integreaza * in Romania. Nu glumesc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close