FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALE

FRF a anunțat unde se vor disputa următoarele amicale ale României » Tricolorii vor înfrunta RD Congo și Ucraina

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 17:12

România se pregătește pentru EURO 2016 și între 18 și 30 mai va susține un stagiu de pregătire în Italia.

În această perioadă, naționala lui Iordănescu va disputa două partide amicale, cu Republica Democrată Congo și Ucraina.

Primul meci va avea loc pe 25 mai, contra RD Congo, iar FRF a anunțat că acesta va avea loc la Como, pe stadionul "Giuseppe Sinigaglia", de la ora 20:00, ora României.

Partida cu Ucraina va avea loc pe 29 mai și se va disputa pe stadionul Olimpic din Torino și va începe la ora 19:00, ora României.

Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO, urmând să se anunțe cine va televiza cele două partide. Site-ul Federației Române de Fotbal va anunța în scurt timp modul în care fanii își vor putea procura biletele pentru cele două partide.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  05 Mai 2016, 20:38

Crotalie...cel mai varza user de pe gsp.ro cu principalitatea lui

crotalie
crotalie  •  05 Mai 2016, 18:00

Lasati-ne sa ne pregatim pentru traseul noncampioanelor, nu vom da niciun jucator. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează