FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF a dat în judecată TVR » Cîţi bani vrea Federaţia

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 15:10

Federația Română de Fotbal a decis să dea în judecată Televiziunea Română din cauza unor datorii.

Potrivit surselor GSP, TVR trebuia să achite o sumă de bani către FRF, pentru mai multe meciuri ale naționalei României, din perioada 2010-2011. 

Postul public a plătit această sumă cu întîrziere, iar FRF cere ca TVR să plătească și penalitățile pentru întîrziere. TVR ar trebui să mai plătească 174.000 de euro.

Surse din cadrul TVR spun că au existat negocieri pentru a evita ajungerea în instanță, dar nu au decurs cum trebuia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
valiro
valiro  •  03 Ianuarie 2016, 18:34

Dar de ce nu spuneti cine sunt ceilalti creditori ? Parca vad ca sunt si echipe din prima liga...

bumbescu52
bumbescu52  •  03 Ianuarie 2016, 18:11

jgheab burleanu , nu mai cere bani din buzunarul roamanilor, si asa voi astia de la frf traiti ca niste nababi

mircea1957
mircea1957  •  03 Ianuarie 2016, 17:39

Se cunoaste ca TVR a avut dupa criza, o perioada in care era chiar in pericol sa se inchida datorita situatiei financiare. Dl Burleanu profita de acea perioada gre, si, desi totusi cu efort TVR a achitat datoriile catre FRF, Burleanu vrea penalitati de intarziere. De unde? Din banii nostrii, ai Romanilor. Pentru Burleanu nu este suficient ca a dat transmisii catre televiziuni private de nisa, neavand toti romanii posibilitatea de a vedea toate meciurile. Acum mai vrea sa ne ia si banii, pe toate caile. TVR este sustinuta din bani publici, adica din banii nostrii. Burleanu vrea sa ne bage inca o data mana in buzunar cu forta. De ce Domnule Burleanu? Inseamna ca ce aveai in visterie, ai papat tot, si nu ai dat nici un raport public cu privire la evaporarea banilor. Acum vrei sa refaci ceva din ei din buzunarul nostru. Unde se vor duce si acestia?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează