FOTBAL  »  NATIONALA  »  DONAȚIE

FRF a donat 22.000 de euro pentru ajutorarea familiilor victimelor din Colectiv

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 13:16

FRF a semnat un acord cu Fundația Estuar prin intermediul căreia va dona 22.000 de euro către aparținătorilor victimelor din clubul Colectiv.

Banii au fost obținuți din donarea unei părți din primele jucătorilor pentru calificarea la Euro 2016 (aproximativ 18.000 de euro) plus alți 4.000 de euro care au fost strînși din vînzarea tricourilor comemorative.

FRF a semnat un acord de colaborare cu Fundația Estuar prin care vor fi dezvoltate programe de reabilitare, recuperare și de reintegrare socială a tuturor beneficiarilor activităților defășurate de această fundație.

”Solidaritatea și mobilizarea fiecăruia confirmă încă o dată că împreună putem face mult mai mult. Am apreciat sprijinul jucătorilor, al fiecăruia dintre voi care a ales să fie alături de cei aflați în nevoie.

Acum ne onorează să avem alături un partener responsabil, preocupat de binele social cu care să ducem lucrurile mai departe. Sîntem deschiși colaborărilor care construiesc soluții viabile pentru societatea civilă”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
faxx
faxx  •  11 Februarie 2016, 15:47

gigi nu a donat ca in viziunea lui .. victimele erau "satanisti" ... si oricum nu mai are bani de donatzii ca nu vine nimeni la meci .. nici cameramanii nu poate sa-i plateasca sa vina sa arate la toata tzara cum doneaza el banii fcsbistilor care vin la stadion

Vezi toate comentariile (1)
Comentează