FOTBAL  »  NATIONALA  »  EVENIMENT

FRF a lansat astăzi "Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României" » Detalii despre carte și cum poate fi cumpărată

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 15:17

Cartea scrisă de jurnalistul Cătălin Oprișan și editată de FRF propune cititorilor atât poveștile acelor meciuri și întâmplările timpurilor, dar și statistici și palmaresuri ai marilor fotbaliști români. 

"Pe 8 iunie 1922, meciul dintre România și Iugoslavia avea să însemne debutul în istorie al Echipei Naționale. S-au scurs 94 de ani care au adunat povești ce nu au fost până acum istorisite într-o carte. Prin această lucrare am cuprins întreg parcursul Naționalei de dinainte de fondare și până în ziua de azi", a precizat Cătălin Oprișan, autorul cărții.

"Este prima lucrare completă de acest gen, o lucrare pe care FRF și-a dorit-o foarte mult, pentru că în toată activitatea de organizare pe care o desfășurăm nu am uitat niciun moment cine au fost marii actori ai fotbalului.

Este totodată și un demers care se subscrie strategiei de a readuce în prim plan fotbalul românesc, de a crește exponențial numărul celor implicați în fenomenul fotbalistic, de a renaște pasiunea prin puterea exemplelor oferite de-a lungul vremii de Echipa Națională de Fotbal a României", a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

"Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României" a fost lansată astăzi, la baza sportivă Mogoșoaia.

Cartea va fi disponibilă de vineri, 2 septembrie, pe magazinul online al suporterilor Echipei Naționale, magazin.frf.ro, și în perioada următoare va intra și în librării, la prețul de vânzare de 45 de lei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
paulg40
paulg40  •  14 Septembrie 2016, 08:44

Nu are multe detalii.Se putea si mai multe imagini.Imagini fara calitate.Asa puteau face si era mai bine numa text.

304161409946063
Gabriel Popa  •  03 Septembrie 2016, 09:03

Vreau sa cumpar si eu cartea

ottobraun
ottobraun  •  01 Septembrie 2016, 17:13

multumim domnului Burleanu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează