FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARȚI, 14 NOIEMBRIE, 21:00, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

FRF a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Olanda de la București! Ce prețuri au tichetele

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 16:56

România și Olanda, națională care a ratat și ea Campionatul Mondial de anul viitor, vor disputa un meci amical marți, 14 noiembrie, la București, pe Arena Națională.

Partida va începe de la ora 21:00 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO. Azi, FRF a scos la vânzare biletele pentru acest meci, prețurile fiind cuprinse între 30 și 80 de lei. 

"Biletele sunt disponibile online începând de vineri, 27 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro, prețurile fiind cuprinse între 30 lei și 80 lei. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale.

De asemenea, pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), există și varianta print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare.

În plus, pe Arena Națională va fi amenajată și zona dedicată familiei, acolo unde suporterii cu copii își pot achiziționa bilete cu reducere. Vineri, 10 noiembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului", se arată pe site-ul oficial al FRF.

În afara meciului cu Olanda, tricolorii mai joacă un amical, împotriva Turciei. Meciul împotriva echipei lui Mircea Lucescu se joacă joi, 9 noiembrie, la Cluj, de la ora 20:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV. Detalii AICI despre biletele pentru meciul România - Turcia!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează