FOTBAL  »  NATIONALA  »  REZILIERE DE CONTRACT

FRF îi va cere lui Ştefan Iovan rezilierea contractului

FRF îi va cere lui Ştefan Iovan rezilierea contractului
FRF îi va cere lui Ştefan Iovan rezilierea contractului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 17:08

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îi va propune antrenorului secund al echipei naţionale Ştefan Iovan rezilierea contractului, deşi înţelegerea tehnicianului mai este valabilă câteva luni

"Iovan mai are cîteva luni de contract, o să negociem şi sper să ne reziliem contractul pe cale amiabilă. El a rămas la naţională pentru că avea nişte probleme, avea credite. Lui Daniel Prodan, care pînă acum a fost directorul sportiv al echipei naţionale, îi voi propune acelaşi post la echipa de tineret. Cred că va accepta, pentru că urmează Campionatul European Under-19 şi este şi în comitetul de organizare al finalei Ligii Europa", a spus Sandu.

La rîndul său, selecţionerul Victor Piţurcă a precizat că a fost deranjat de faptul că Iovan nu a renunţat la echipa naţională în 2009, cînd el a fost demis.

"Iovan e prietenul meu de-o viaţă, am fost colegi. M-a dezamăgit cînd a continuat la echipa naţională. A ales să meargă pe calea asta, iar eu nu pot să-mi las oamenii cu care colaborez. Dacă îmi spunea că are probleme, poate acceptam imediat ce am fost demis o ofertă de la arabi sau din Anglia", a adăugat Piţurcă.

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, marţi, după ce a acceptat "în principiu" să preia conducerea tehnică a primei reprezentative, că nu va mai colabora cu fostul său secund din mandatul precedent la echipa naţională, Ştefan Iovan.

Staful tehnic al noului selecţioner este format din Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Florin Marin, Martin Tudor (antrenor cu portarii), Dan Apolzan, Marius Dima şi Ovidiu Costeşin (director sportiv). Staful medical va fi condus în continuare de Pompiliu Popescu.

Fost secund al lui Piţurcă în al doilea mandat al acestuia la echipa naţională, Iovan a acceptat, în 2009, să rămînă în staful noului selecţioner Răzvan Lucescu. Acest lucru nu a fost pe placul lui Piţurcă şi fostul manager al Stelei şi Universităţii Craiova a decis să nu îl mai includă în echipa cu care va lucra la prima reprezentativă.

Ştefan Iovan a condus împreună cu selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, delegaţia "tricoloră" la turneul amical din America de Sud după demisia lui Răzvan Lucescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează