FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF lucrează pe patru piste pentru un amical de forță înainte de Euro: Germania, Olanda, Anglia sau Rusia

Înainte Euro 2008, am spulberat Rusia, 3-0, la București
Înainte Euro 2008, am spulberat Rusia, 3-0, la București

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2016 00:00

Cantonamentul "naționalei" anterior turneului final se va desfășura în Austria, Italia ori Slovenia. În funcție de locația stagiului se va antama și programul meciurilor de pregătire.

Prima reprezentativă va merge într-un turneu înainte de Euro, iar locațiile în studiu în acest moment se învîrt între Austria, Italia și Slovenia. Acțiunea se va desfășura în a doua jumătate a lunii mai, iar Anghel Iordănescu vrea să găsească o stațiune montană potrivită pentru acumulările dinaintea turneului final.

Va fi, practic, stagiul care va decide lotul cu care vom merge la CE: selecționerul va trebui să anunțe grupul de 23 de oameni cel tîrziu pe 30 mai, la miezul nopții. "Probabil că va lua 25-27 de oameni în cantonamentul respectiv, iar acolo va trage linie", explică un federal.

În acest moment, FRF negociază patru piste pentru cel puțin un amical tare pe durata stagiului ante-Euro. În afara Germaniei, cu care tratativele durează de la începutul anului, mai sînt demarate corespondențe cu federațiile din Olanda, Anglia și Rusia.

"Totul depinde de locul pe care-l vom alege pentru stagiul nostru. Una dintre propuneri e să disputăm un meci de pregătire foarte important la București, dar asta ar însemna să sacrificăm 3 zile din cantonamentul extern, ceea ce ar crea dificultăți", spun oficiali de la Casa Fotbalului.

"Am scăpat de hățuri"

Deocamdată, principala grijă a lui Iordănescu e legată de starea medicală a lui Raț. Căpitanul "tricolorilor" a solicitat să vină în Spania un masor al reprezentativei ca să-l ajute la recuperare, iar FRF l-a trimis pe Ghiță Păcurariu.

Răzvan spune că "am dat jos în urmă cu opt zile hamurile care susțineau umărul cu probleme. Acum, principala țintă va fi recîștigarea mobilității, dar semnele sînt pozitive. Fac și antrenamente separate cu echipa, plus programul meu specific după operație".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
blatistu49
blatistu49  •  12 Februarie 2016, 13:41

organele penale ar trebui sa cerceteze in buzunarele cu i au intrat bani din conturile FRF a fost un nou jaf

blatistu49
blatistu49  •  12 Februarie 2016, 13:39

da turneul de bascalie cu ZIMBRU su MATUROIUL KUTAISI a fost organizat de manelisti imbracati in treninguri FRF si acompaniati de impresara bani furati din conturile FRF

10153265676692248
Daniel Balteanu  •  12 Februarie 2016, 12:55

Vom juca impotriva Rusiei, ca si in 2008....Abia asteopt sa vad ce lot o sa avem.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close