FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF, "noaptea ca hoții" » Burleanu e acuzat că pregătește o lege prin care să îi anihileze pe rivali: "Cum să ceri așa ceva?"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 16:04

În 2018 vor avea loc alegeri pentru președinția FRF, iar Răzvan Burleanu încearcă să obțină al doilea mandat consecutiv.

Mircea Sandu, fost președinte al FRF, a vorbit despre alegeri și l-a acuzat pe Burleanu că pregătește o lege prin care să se asigure că va câștiga din nou.

"Normal ar fi să vină cineva din fotbal. Se vorbește despre Chivu, despre Marica, despre Prunea, despre Cristi Balaj. Oricare dintre ei ar putea fi.

Dar am informații că urmează să li se pună restricții și să li se ceară să fi activat cel puțin doi ani într-o funcție administrativă. Păi, cum să le ceri lui Chivu sau lui Marica să aibă doi ani în administrație, când ei abia s-au lăsat de fotbal?", a spus Mircea Sandu în emisiunea "Stop pe Piept", de marți, de la Radio Național FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Mai 2017, 21:15

pai tocmai de aceea nu au ce cauta in functiile astea, pentru ca abia s-au lasat. chivu nici acum nu se apuca de carte! el este obisnuit sa praduiasca, cluburi pana mai ieri, televiziuni azi...

montgomerry
montgomerry  •  16 Mai 2017, 19:56

Uite cine vorbeste.Minte scurta ai Sandule,chiar tu ai dat o astfel de ordonanta,inaintea unor alegeri,ai uitat?Tu *** trebuie sa taci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  16 Mai 2017, 17:52
Postat de Nick Rusu pe 16 Mai 2017, 17:40

Burleanu minte! Gica Presedinte!!!

Gică care?! :-)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează