FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FRF pregătește lovitura anului: Gică Hagi selecționer! „Federația deja l-a contactat” » Prima reacție a tehnicianului

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 17:50

Gică Hagi e dorit înapoi la echipa națională. România are șanse mici la calificarea la EURO 2020, fiind pe locul 3 în grupă, iar Federația Română de Fotbal ar fi început deja să-i caute un înlocuitor selecționerului Cosmin Contra. 

Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, FRF a luat deja legătura cu Gică Hagi, 54 de ani, pentru a-i propune să fie noul selecționer, dacă România nu ajunge la EURO 2020.

Am auzit că FRF l-a sunat pe Hagi să preia echipa națională. El nu a dat încă niciun răspuns, dar va da. Dar știu că a fost contactat. Eu zic că Federația își va asigura un nou mandat de 4 ani cu această mutare”, a declarat Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

Hagi, care este antrenor și patron la Viitorul, a antrenat naționala României în 2001, pierzând dubla cu Slovenia și calificarea la CM 2002. „Regele” a mai antrenat la Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, FCSB și Viitorul. 

Comunicatul Hagi: „Nu am fost contactat”

Viitorul a emis un comunicat prin care neagă discuțiile dintre Gică Hagi și FRF. 

„În urma afirmațiilor pe care jurnalistul Decebal Rădulescu le-a făcut în cadrul unei emisiuni la postul DigiSport, sunt nevoit să revin cu noi precizări față de echipa națională și față de suporterii României. 

 Nu am fost niciun moment contactat de cineva de la Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer, așa cum s-a afirmat în acea emisiune și nu am avut niciun fel discuție cu cineva de la federație. 

 Sunt doar invenții, se creează noi subiecte false și constat, din păcate, că deși mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeași linie” 
comunicat Viitorul

Mircea Sandu: „Hagi va accepta să fie selecționer”

Mircea Sandu, fost președinte al FRF și cel care l-a adus pe Hagi la națională, a vorbit despre posibilitatea 

„E meseria lui Hagi, pasiunea lui. Eu cred că va accepta să fie antrenor, indiferent de cine va conduce Federația. Va încerca să propună un anumit proiect. Dacă FRF îl va aproba, se va da drumul la treabă. Dacă vine, Hagi nu va spune «În 2 ani ne calificăm la Campionatul Mondial din Qatar» Eu i-am propus să continue, chiar dacă a pierdut barajul cu Slovenia”, a declarat Mircea Sandu pentru sursa citată.

CLASAMENTUL GRUPEI F

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Citește și:

Cornel Dinu îi cere demisia lui Contra: „Cât mai are băiatul ăsta? E incalificabil!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
persanu
persanu  •  28 Octombrie 2019, 19:39

Doamne cât rău puteți face ca jurnaliști echipei naționale. Probabila e adevărată informația, dar de ce nu o țineți pana dispar șansele de calificare? Poate vine unu doi trei jucători la națională si zic, aa pai nu prea mai avem șanse, asta oricum pleacă, ia sa ma dau lovit sau daca joc sa nu trag prea tare saa rup. Incredibil câtă minte puteți avea. Impresarii si pseudo jurnaliștii sunt primii care distrug fotbalul. Nici eu nu-l halesc pe contra, a fost pus la națională fără sa aibe vreun merit. Dar eu sunt neica nimeni, parerea mea e neimportanta. Dar voi!?? Sa va fie rușine, la toată gazeta. Iar directorul nu trebuia sa lase acest articol sa apară. Dar sunteți ahtiați după bani, dupa click-uri. Imi pare rau ca citesc un asemenea ziar, sper ca într-o buna zi sa nu-l mai citesc.

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  28 Octombrie 2019, 13:16

UEFA decission COMISSION D COMPETITIONand DISCIPLINE; ROMANIA UE NATO 2 019: campiona judeteana ,campionatele judetene au DREPTUL si ONOAREA d e a fi CASTIGATE numai de CLUB uri din CELE MAI MARI ORASE din ROMANIA NATO UE .CARE AU CELE MAI MARI STADIOANE in primul rand INFRASTRUCTURA TOATE CONDITIILE. care au STADION cu cel putin 4 000 PATRU MII LOCURI PE SCAUNE in LIGA 4 CAT ONOARE JUDET.in LIGA "3 DIVIZIA C ACUM pt la anul editia 2 019-20 si 2 020-21 LIGA 3 DIVIZIA C v a fii RESTRUCTURATA RE UNITA VALORIC in 4 PATRU SERII VALORIVE CU 18 OPTUSPREZECE CLUBURI PRO fessioniste,cu STADIOANE cu ce l putin 5 000 CINCI MII LOCURI PE SCAUNE.LIGA 2 DIVIZIA B 20 douazeci cluburi cu CE L putin STADIOANE cu 7 000 SAPTE MII LOCURI pe scaune;IN LIGA 1 DIVIZIA A 14 PAISPREZECE CLUB URI PRO cu cel putin 10 000 ZECE MII LOCURI PE SCAUNE in CELE MAI MARI ORASE RESEDINTE DE JUDET CARE AU CELE MAI MARI STADIOANE DIN TARA ROMANIA NATO UE care au CELE MAI BUNE CONDITII PT A REALIZA MAREA PERFORMANTA.NATIONALA ROMANIA OLIMPICA ARE NEVOIE LA TOKYO JAPON JO 2 020 DE CE I MAI BUNI TARI SI MARI COPIII PATRIOTI U 21 JUNIORII MARI REGALI TINERET OLIMPICI IN CE A MAI BUNA MARE FORMA A VIETII LOR.POATE CASTIGAM TITLUL OLIMPIC MEDALIILE DE AUR DEVENIM CAMPIONI OLIMPICI CE I MAI TARI DIN LUME cu IANIS HAGI NR 10 CAPITAN si gica hagi secund alaturi de mirel RADOI.bai etii trebuies c incuraja ti HRANITI cu carne rosie forte ALIMENTATIE SANATOASA atent proteja ti pregatiti .ASA S A N E AJUTE DUMNEZEU.A

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  28 Octombrie 2019, 11:54
Postat de Pierre Tzutzea pe 28 Octombrie 2019, 08:12

iata deci si argumentul pentru care hagi nu a plecat sa antreneze afara din nou. cred ca realizeaza niste limite care le are si asta este semn bun. afara nu mai merge unde se munceste greu unde sint sportivi adevarati profesionisti si unde el nu mai conduce acel club. deci trebuie gindit foarte bine daca hagi merita si poate in acest moent sa preia nationala. eu zic ca nu.

OK

Vezi toate comentariile (73)
Comentează