FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF reacționează după ce Sandu a fost pus sub acuzație: "Încă o pată pe imaginea FRF! Acum e greu să vorbim despre credibilitate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 15:22

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre acuzațiile de spălare de bani, aduse de DIICOT lui Mircea Sandu. Vezi detalii.

Vochin a declarat că Federația are de suferit de pe urma faptelor făcute de fosta conducere.

"Din nefericire, chiar dacă va fi găsit vinovat sau nu, este încă o pată aruncată pe imaginea FRF. Mircea Sandu era președintele Federației. 

Din păcate, tot vin astfel de vești din urmă, așa cum este și procesul cu Mititelu. Eu mă bucur că în acești 3 ani de când sunt la Federație nu s-a discutat niciodată nimic de acest gen. Din punctul ăsta de vedere, nu cred că se poate reproșa ceva actualei conduceri a FRF. Putem spune că este o bilă albă.

Tot ceea ce s-a întâmplat și perioada în care am ajuns afectează fotbalul românesc. Să nu ne mirăm unde am ajuns. E foarte greu acum să le vorbești oamenilor despre credibilitate. Oricine ar veni la conducerea Federației are de suferit din cauza imaginii, chiar dacă au făcut alții ceea ce au făcut"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vcun
vcun  •  24 Mai 2017, 17:06

va recomand sa va intoarceti la presa sportiva. politica murdareste pe oricine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează