FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF regretă plecarea lui Bratu la Dinamo: "Îmi pare tare rău, dar înțeleg ce e în sufletul lui"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 21:57

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, regretă plecarea lui Florin Bratu de la naționala României U18 la Dinamo.

" Florin Bratu şi-a dat demisia în mod unilateral, mi-a dat un telefon. Eu i-am spus că l-aş ţine la echipa naţională, pentru că îl apreciez foarte mult ca antrenor. Dar eu înţeleg ce e în sufletul lui. Aventura pe care o trăieşte el am trăit-o şi eu, acum 20 şi ceva de ani, când m-am dus antrenor la Steaua sau la Dinamo. E viaţa lui, iar eu nu îl pot ţine în loc.

E normal să vrea să încerce. A jucat la Dinamo, e atras de această imagine a clubului, aşa cum e ea la ora actuală. Tot are o imagine, datorită trecutului. E o imagine atractivă şi o provocare profesională. Nu ştiu dacă a ales cel mai potrivit moment ca să se apuce de treabă", a declarat Stoichiţă.

"Bratu începuse o muncă foarte bună. Făcuse dintr-o echipă care, anul trecut pe vremea asta, lua 6 goluri de la Danemarca sau 9 goluri în două meciuri să facă meciuri nule prin Italia. Îmi pare tare rău că a plecat, dar mergem mai departe. Îi ţin pumnii, pentru că mi-a plăcut mult de el. Săptămâna viitoare vom decide cine va veni în locul lui" Mihai Stoichiță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gabineg
gabineg  •  02 Martie 2018, 13:49

Nea Stoichita, la tinerete te antrenai in grupele Champions League si apoi erai selectioner la echipe nationale. Acum ai ajuns lustragiu... Ca altfel erai somer, vorba lui sefu-tau!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează