FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

FRF se bagă peste Iordănescu! Gigi Becali: ”Mi-au spus că Steaua nu poate fi sancționată”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 20:20

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anghel Iordănescu privind jucătorii ”roș-albaștrilor” convocați la echipa națională.

”Nu putem fi obligați să trimitem jucătorii. Nu au ei cum să dea o hotărîre care să încalce regulamentele FIFA. Aceasta nu este echipa națională e "Selecționata divizionară A". Steaua dă jucători la națională, dar nu la echipa divizionară. Lăsați-mă cu ce spune Iordănescu.

Comitetul Executiv a hotărît să se facă acest cantonament, dar nu poate să ne impună să cedăm jucătorii. N-am vrut să vă zic, dar mi s-a spus de la FRF: «Dacă nu vrei să dai jucătorii, asta e, Steaua nu poate fi sancționată». Nu poate să hotărască Puiu Iordănescu pe banii lui Becali. Nu mă interesează ce fac restul echipelor”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Patronul Stelei nu crede că Iordănescu va risca să îi lase pe steliști acasă la Euro: ”Nu mă interesează dacă ia jucători pentru Euro. E obligat să îi ia, pentru că naționala e moartă fără Steaua! Ce face fără Papp, Marica, Chipciu?”

Iordănescu a convocat șase steliști pentru cantonamentul României din perioada 25 ianuarie - 6 februarie, însă s-a lovit de refuzul lui Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (94)
oricare
oricare  •  26 Ianuarie 2016, 08:48

Chipciu :))))))))) Marica :)))))))))))) Pai maimutoii astia doia sunt inexistenti si asa au fost toata campania iar Papp? E acolo Sapunaru, peste taran.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  26 Ianuarie 2016, 08:12

daca regulamentul jocului de fotbal are tot 17 articole, cate avea cand activam si eu in jurul sau, ar putea ca frf sa incerce introducerea unui al 18-lea, in care sa se scrie scurt si cuprinzator: steaua nu poate fi sanctionata!

zizu
zizu  •  26 Ianuarie 2016, 07:37
Postat de merace pe 26 Ianuarie 2016, 03:21

GIGI scrie carti dar nu stie sa citeasca?! Regulamentul FRF, art.66, paragraful 2: Jucătorii selecţionaţi în echipele naţionale au obligaţia să se prezinte la convocări, antrenamente şi jocuri, să se pregătească în mod corespunzător şi să facă toate eforturile pentru a avea un randament maxim. Jucătorii care nu respectă aceste dispoziţii vor fi sancţionaţi disciplinar.

e o copilarie.....dar ce ar fi ca celelalte cluburi din campionat sa se retraga ,sa lase fcsb sa joace cu finii si cumetrii lor,cu pungutele si madamele lor? sa si faca campionatul din becalistan si sa joace doar ei daca sunt asa superiori...

Vezi toate comentariile (94)
Comentează