FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

Gabi Balint explică de ce România a bătut-o clar pe Turcia, apoi a fost umilită de Olanda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 09:17

Gabi Balint, fost internațional român, a fost extrem de critic la adresa jucătorilor români, după ce naționala a pierdut categoric duelul amical cu Olanda, 0-3.

"Dacă în prima repriză au fost momente de echilibru, în repriza a doua am simțit o superioritate clară din partea Olandei. Se chinuie și nu au o idee clară asupra a ceea ce vor să facă. Aici mă refer la jucători. Ei abia când primesc mingea încearcă să găsească soluții. Ei trebuie să le aibă înainte să primească mingea.

Nu avem jucători care să dribleze în duelurile unu contra unu, așa cum au olandezii.

Pe unii dintre ei îi cunoaștem foarte bine, cum ar fi Tănase, Grozav, Budescu. Se vede că au unele carențe. 

Nu poți să faci un meci bun amical și după aia să pierdem. Nivelul e tot acolo. Poate avem un pic mai mult curaj, dar nu avem o echipă de nivel ridicat", a spus Balint la TV Digi Sport.

Citește și: ROMÂNIA - OLANDA 0-3 // Contra a picat examenul cu Olanda » Toate notele primei înfrângeri suferite de noul selecţioner

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
locco
locco  •  15 Noiembrie 2017, 19:25

Aha pai pina acu presa spunea ca nu e antrenor, ca avem jucatori valorosi, acu au disparut , jucatorii valorosi. A venot contra adica gica contra cum se spune sa reinvie niste decdati care au fost fortati dealungul anilor si nu au dat nico un randamemt , un nepriceput macar neamtu umpluse lotul numa de jucatori tineri ,asta e in stare sal convoace si pe Nea Gicu dumnezeul sal odihneasca.

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  15 Noiembrie 2017, 17:45

Se vede ca l-au ajuns si pe Balint batranetile... El considera un meci cu plictisita si nemotivata Turcie senzational si apoi nu intelege cum fantastica echipa a Romaniei isi ia omor de la olandezi acasa. Ca valoarea e tot acolo, zice el! Vai de capul lui saracul! Daca Olanda, care nu e deloc la cel mai inalt nivel al ei, voia sa ne dea 8, exact 8 ne dadea! De asta mor eu pe echipele astea mari, ca joaca exact cat e nevoie ca sa nu oboseasca, iar noi, dupa ce scapam ieftin si surprinzator, incepem sa comentam profesionist un meci in care nici n-am existat. Eu pun ratarea lui De Jong, de pe final, la goluri, asa era normal sa fie, iar olandezul a tratat faza prea cu ***, doar era 3-0. Apararea era praf iar Panti pe perfuzii si nu stiu cum s-a lovit mingea aia de el. Contra e doar o unealta a nasei sale, se vede asta. In rest, continua gloria predecesarilor sai; selectii pe interes! De aia nu se construieste niciodata nimic si de fiecare data asistam la resuscitari din astea idioate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  15 Noiembrie 2017, 13:01

Stiu eu bine-sau nu-nu cumva bulgarii le-au administrat batavilor, in preliminarii, un sec 2-0? Si aceeasi invinsi ai vecinilor de la sudul Dunarii, ne-au scos noua fotbalul din cap? Cum se explica? Noi care ne credem superiori bulgarilor. Unde este adevarul? Doar Daum si Contra sa fie de vina? Sau sistemul ticaloshit-lpf, arbitri, comisii, investitori-cum a spus badia Traian Basescu? Bine DSA nu s-a referit la fotbalul romanesc, asa in general, in Romania.Sa auzim mai degraba numai de bine!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează