FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Gabi Balint nu mai are răbdare cu Daum: "Ne ia de proști! Deja râde de noi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 16:51

Gabi Balint, fost interenațional român, a avut o reacție dură la adresa lui Christoph Daum, fiind deranjat de declarațiile făcute de acesta după meciul cu Polonia, 1-3.

"Deja râde de noi când zice că nu demisionează. Poate ne ia de proști. Nu se face așa ceva. Trebuie să ieși să zici că așa crezi tu trebuie să joace naționala.

Dar hai să fim serioși. Naționala poate mai mult decât ce a arătat până acum", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Și Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB și jucător pentru naționala României, a criticat numirea lui Daum pe banca "tricolorilor".

"Strategia nu a fost una bună. Nu am văzut nicio schimbare. Nici în meciurile amicale nu am văzut vreo îmbunătățire. S-a luat o decizie greșită când a fost adus Daum. Am încercat să îi dau credit, dar s-a greșit. Trebuie să accepte", a spus Mirel Rădoi.

Citește și: Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (38)
gabiprossi
gabiprossi  •  12 Iunie 2017, 13:00

Acest "domn" daum are o singura idee, fixa, dar buna: el trebuie sa-si incaseze salariul, pana la ultimul banut, ca doar de aceea a fost adus... pe el nu-l intereseaza rezultatele si faptul ca ajungem sa fim prostii Europei, ci doar partea sa materiala, asta impreuna cu angajatorul, Ei au trasaturi comune: habarnismul exacerbat in domeniu, tupeul, persiflarea permanenta, siguranta asigurata de faptul ca indiferent ce faci - esti acoperit, pesemne si multe altele!?! Acest "domn" bine pudrat ar face bine sa-si ia calabalacul si sa plece - de unde a venit - si daca se poate sa-i ia cu sine si pe angajatori, ca doar din cauza acestui tandem minunat, s-a ajuns aici!!! daum invata pe cei mici, cum sa traga pe narici, ca de fotbal nu poate fi vorba!?! Deci, "auf uter sehen" daum!!!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  11 Iunie 2017, 22:45
Postat de samertx pe 11 Iunie 2017, 19:28

„ *** ”, să-ți spun o șmecherie. Plătești o întreagă echipă de ochioși să aleagă cei mai în formă și antrenați fotbaliști ai momentului și tu faci echipa, atunci cânt contează, cât mai prost posibil. Te numești selecționer și dacă te mai cheamă și Daum poți invoca motivul ariei de selecție, că ai semnat cu San Marino.

Nu avem fotbal nu avem infrastructura .. si vrem fotbal. la noi fotbalistii sunt *** *** ... ligile infeioare sunt ca o mocirla .. de acolo ar trerbui sa vina jjucatori noi ... dar noi nu avem un sistem .. vrem sa aducem pe mourinho si sa castige tot .. si presa face jocurile de culise ... gen il omoara pe daum ca data viitoare sa puna pe fiisu lui lucescu ... fara sa strige nimeni demisia... asa ca dragi micriobisti ... strigati vrem stadioane .. vrem un regulament clar ... nu tas si judecata vrem fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borat101
borat101  •  11 Iunie 2017, 22:39

hopppaaa ...se baga in seama v.a.ga.bontul de Balint. Unul din oamenii care stie cum se trag sforile in *** din fotbalul Romanesc. Care chiar culmea chiar Generatia lui Balint si Hagi au lasat fotbalul Romanesc sa fie furat de niste ti..ga.ni penali si camatari. Si daca un DAUM rade, asa este rade de *** de jucatori petarde care i se impune pe capul lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează