FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂSPUNS

Gabriel Bodescu îi răspunde lui Pompiliu Popescu: "Dacă a zis asta îl voi acționa în judecată"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 11:42

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, i-a răspuns lui Pompiliu Popescu, care l-a acuzat pe acesta că îi sugera să împartă banii cu jucătorii. (Citește aici mai multe detalii)

"Acest scandal nu face decât să aducă o urmă de îndoială în cadrul fotbalului. Nu a existat nici o discuție între mine și Pompiliu Popescu despre acel aspect că i-aș fi cerut să împartă banii. 

Dumnelui și-a primit 92.000 de euro, adică jumătate din suma maximă primită de un jucător. Dacă a făcut această afirmație îl voi acționa în judecată, pentru că trebuie să dovedească.

Nu va fi niciodată afectată atmosfera de la națională după plecarea lui Pompiliu Popescu. Nu s-a renunțat la serviciile lor pentru un moft al cuiva. Modul lor de a se comporta a dus la această decizie", a zis Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
903102979835511
Daniel Toma  •  17 Mai 2016, 20:10

Base. Burle...niște *** la costum ...dezgustător Stuff. Mickey mouse and tom and Jerry . Trupa lui Burloi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

903102979835511
Daniel Toma  •  17 Mai 2016, 20:08

Papagalii astia sunt ca proasta in treaba ... Nimeni nu va mai auzi de ei când ies din scena. Mascarici fără cultura fotbalistică esențială . Nu am cuvinte pentru aflatorii astia in treaba.

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Mai 2016, 16:18
Postat de gsp oficial pe 17 Mai 2016, 13:36

desertwarrior, nu e chiar aşa. Scandalul a fost amplificat după declaraţiile pe care le-a dat Pompiliu Popescu în momentul în care a fost demis, iar apoi au venit şi reacţiile celor din FRF. Mai mult, chiar dacă a fost 25 de ani medicul echipei naţionale, oricine poate fi înlocuit. Mai rău ar fi fost dacă ar fi fost concediat selecţionerul Anghel Iordănescu.

de ce ar fi fost rau daca era concediat nea cascheta ? nu mai avea cine sa pupe icoanele ? hahahaha....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează