FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gafă de proporții a FRF » Era în arest și a primit telegramă de convocare! Implicare în jafuri cu un grup organizat

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2018 12:03

FRF a comis o gafă monumentală din cauza lipsei de informații: a chemat la lotul național feminin U17 o fată, Alexandra Stoica, aflată în arest.

La începutul anului trecut, fotbalul feminin a oferit un episod bizar, care vorbește despre felul în care FRF gestionează acest sector. Înaintea unor meciuri ale naționalei U17, federația a trimis convocări la cluburi, iar pe listă apărea și Alexandra Florentina Stoica, o fată legitimată la clubul Fair-Play București. Junioara adunase deja mai multe selecții la loturile juvenile, așa că devenise o obișnuință chemarea ei la acțiunile reprezentativelor.

Din cauza lipsei unei monitorizări a jucătoarelor, FRF a scăpat însă din vedere un detaliu la începutul lui 2017: fata ajunsese în detenție în perioada în care primise telegrama de a se prezenta la lot! Iar federația habar n-avea de caz!

Alexandra a fost implicată în mai multe jafuri cu un grup organizat, cu furturi operate inclusiv în mănăstiri! Și a ajuns, la un moment dat, într-un centru de detenție pentru minori, în zona Craiovei.

junioara feminin nr 3
Alexandra Stoica (nr. 3) devenise un nume obișnuit la loturile feminine juvenile

Mătușa fetei povestește pentru GSP că "Alexandra este acum în libertate, dar, din păcate, a stat într-adevăr câteva luni arestată. Dosarul e încă în faza de judecată. Eu am dus-o la fotbal, fiindcă am văzut că avea talent și m-am gândit că decât să-și piardă vremea cu altceva, mai bine să facă sport. S-a întâmplat însă necazul ăsta, la care, săraca, a căzut la mijloc, fiindcă n-a participat direct la acele furturi".

2000 2000 e anul nașterii Alexandrei Stoica. Înainte să fie implicată în jafuri, a strâns selecții la naționalele feminine U15 și U17

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
deny74
deny74  •  10 Martie 2018, 13:00

La fel cum la alegeri pe listele de votare sunt mulți votanți deja morți,de ce nu ar putea fi convocat unul viu dar arestat,la un lot sportiv?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează