FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONTRACT

Gafă MONUMENTALĂ a FRF: Victor Piţurcă are contract pînă 2016 din cauza unei secretare care a tastat greşit! Cum motivează Naşu' cei 400.000€ risipiţi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 11:24

Victor Piţurcă a rămas surprins să afle că are contract cu FRF pînă în toamna lui 2016, deşi se aştepta ca înţelegerea sa să expire cu un an mai devreme sau în vara lui 2016, dacă România se califică la Campionatul European din Franţa.
Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a oferit o explicaţie jenantă pentru gafa pe care a comis-o în contractul lui Piţi.

“Din păcate, cine a redactat contractul a trecut 2016 în loc de 2015. Asta se poate revizui, nu este o problemă”, a explicat Mircea Sandu la DolceSport. Piţi a anunţat deja că acesta va fi ultimul său mandat la echipa naţională, urmînd să renunţe indiferent de rezultatul obţinut la Euro 2016.

Gafa l-a menţinut pe Victor Piţurcă pe bancă şi după meciul cu Grecia! Acesta ar fi trebuit să plătească federaţiei toate sumele pe care le mai avea de încasat pînă la finalul contractului pentru a putea pleca la Al Ittihad. Suma s-a mărit însă considerabil din cauza anului în plus trecut greşit, iar arabii nu au fost de acord s-o achite.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
nykes
nykes  •  21 Septembrie 2014, 21:53
Postat de ciba pe 21 Septembrie 2014, 12:27

Este chiar secretara de vina? Nu cumva cineva a semnat contractul din partea Federatiei? Nu acea persoana era platita, mult mai bine decat era cazul, si pentru a sti ce semneaza? Incompetenta e o boala care nu e recunoscuta oficial, mai ales de incompetenti. Presedintele FRF este principalul responsabil si el ar trebui sa 'plateasca' daca ar fi cazul ca cineva sa plateasca. Este rusinos sa dai vina pe secretara dar, din nou, incompetentii cauta mereu tapi ispasitori, ei nu sint niciodata de vina, nici macar cand incaseaza salarii scandaloase si ofera la schimb doar incompetenta lor.

Fii linistit, secretara a batut ce s-a dictat...nu inghiti si tu gogosile lor ca le-au inghitit destul ziaristii astia de doi lei.

kakasan
kakasan  •  21 Septembrie 2014, 15:59
Postat de inginera pe 21 Septembrie 2014, 01:12

In ce univers discursurile lui Burleanu nu sunt ale unui mini politruc venit de la mini fotbal? A facut exact ce face un politician roman veritabil, a mintit in alegeri si nu a facut nimic din ceea ce a promis. Am avut O SANSA sa scapam de Piturca fara sa ii dam 1 leu compensatie, ba chiar puteam sa luam de la el/arabi cateva sute de mii de euro iar el A VRUT sa il pastreze pe acest barbugiu cu valoarea nula ca antrenor. Prodan e un betivan dar Belodedici este profesionist. Burleanu e o non valoare, nu face absolut nimic pt fotbal!

De unde "o sansa"? Tu inghiti chiar tot ce se da pe la tembelizor? Crezi ca pitiponcul ar fi fost asa prost sa dea bani de la el?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Septembrie 2014, 15:47
Postat de cristy_s6 pe 21 Septembrie 2014, 11:37

Cand a fost schimbat Mircea Sandu cu totii am crezut ca se va intampla ceva...nu s-a intamplat nimic ! Este ca si pana acum un grup infractional - acum si condus politic - care nu vor sa lase nimic la voia intamplarii ! Vor numai bani si ciolan de ros, altceva decat asta - nimic ! Fotbalul sa se descurce singur ! Schimbati sistemul asta de furat - schimbati "japitele" care traiesc pe langa FRF - arbitrii astia de nimic / este simplu sa schimbati ceva...un exemplu : toate meciurile din liga 1 si a 2-a trageti la sorti arbitrii si veti avea alt statut - decat acela de hoti ! ( si fara manarii la tragerea la sorti!)

Sau... si mai bine: schimbati poporul! Eu am incetat sa mai sper ceva de la natia asta. E putreda. Politicienii sunt reprezentativi, nu are rost sa mai credem ca ai nostri conducatori ar aparea de pe nu stiu ce planeta pt a ne distruge. Sunt produsul promiscuitatii morale si intelectuale romanesti. Parintele Arsenie Boca dixit: " vreti preoti buni? nasteti-i si cresteti-i!". Or, romanii nasc si cresc ceea ce vedem: invartiti, smecheri, borfasi, impostori, prostituate cu sau fara norma intreaga etc.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează