FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA, MARȚI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

GALERIE FOTO Contra i-a dus astăzi pe fotbaliștii României "acasă" la Mititelu

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 19:03

Naționala României trebuia să efectueze astăzi un antrenament pe noul stadion "Ion Oblemenco", însă Cosmin Contra a decis să-i scoată pe "tricolori" la un antrenament ușor pe un alt teren.

  • România - Suedia se joacă marți, de la 21:30, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PRO TV

Selecționerul a preferat să protejeze gazonul de pe "Ion Oblemenco" și a ținut ședința de pregătire pe un teren natural vizavi de aeroport, care aparține Consiliului Județean. Este vorba de baza "Aripile", devenită în acest sezon casa echipei finanțate de Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948. Echipa își joacă acolo meciurile de acasă din Liga a 4-a. 

Contra vrea să procedeze la fel și la antrenamentul de mâine. Rămâne de văzut dacă și suedezii vor accepta să protejeze gazonul de pe stadionul abia modernizat din Craiova și să-și facă antrenamentul în cadrul altei baze sportive.

Vezi în GALERIA FOTO de sus cum arăta azi terenul de joc de pe stadionul "Ion Oblemenco"!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
stefan..
stefan..  •  26 Martie 2018, 09:30

Dezinformare marca GSP. Baza Aripile este a C. Județean Dolj si este folosita de multe echipe , inclusiv de loturile de perspectiva ale Stiintei. "Acasa" la Mititelu inseamna islazul din satul Booveni, județul Dolj. Burta pe carte, spiristilor! :)))

915130541905898
Gabi Simon  •  25 Martie 2018, 21:58

Foarte bun ultimul comentariu,felicitari su mult succes echipei noastre de suflet Stiinta D-zeu sa il ierte pe N Tlihoi unul din cei mai buni fundasi centrali alaturi de Stefenescu si D-zeu sa ii odihneasca in pace pe amindoi

echilibrat
echilibrat  •  25 Martie 2018, 21:50
Postat de Adrian Addryano pe 25 Martie 2018, 20:54

Pe baza "Aripile"acolo unde își joacă partidele FC Universitatea 1948,victima sistemului corupt din fotbalul românesc!!!!!!!

O clona facuta in 2017 de familia Mititelu, fara steme, fara imn, fara brandurile "Universitatea Craiova" si "Stiinta Craiova". Hai - mai injurati acum pe eroii din Craiova Maxima ca stapinul vostrul mititel ? Nimeni nu va baga in seama, toate gloriile fotbalului craiovean din ultimii 50 de ani va ignora - pentru ca srl-ul mititeli din 2017 e doar o clona fara valoare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează