FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARENA NAȚIONALĂ

GALERIE FOTO Imagini incredibile aseară, pe Arena Națională! Un cititor GSP a surprins un detaliu horror

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 12:02

La 6 ani de la finalizarea construcției Arenei Naționale, stadionul arată tot mai rău. Nu numai exteriorul stadionului e jalnic.

Lojele, dar și tribunele sunt într-o continuă stare de degradare. Se vede clar că a pătruns apa și au rămas urme, dar s-a format și igrasie.

Pe lângă acestea, și pereții interiori sunt scorojiți. Imaginile surprinse la meciul de aseară al FCSB-ului cu Hapoel Beer Sheva au fost trimise de un cititor către GSP.

234.000.000 €a costat construirea Arenei Naționale, stadion care poate găzdui până la 55.600 de oameni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  03 Noiembrie 2017, 16:02

Arena Nationala este subutilizata, produce pagube si se degradeaza!!! Si atunci ce decid guvernantii nostrii: Mai irosesc inca 150 milioane euro sa mai faca inca 4 stadioane noi in Bucuresti! Culmea prostiei, inconstientei, ridicolului. In plus stadioanele noi vor fi facute cadou unor ministere fruntase pe ramura:MApN, MAI si Min Transporturilor. In ce tara normala se mai intampla astfel de absurditati??? Cu siguranta doar la noi in ...Absurdistan! Ce sa faca MApN cu un stadion nou, dupa ce a adus la ruina complexul din Ghencea. De ce are nevoie MAI de stadion nou, in centrul orasului, ca sa-l ofere in diverse combinatii si afaceri paguboase pentru stat dar benefice pentru cativa ofiterasi. Ce face Min Transporturilor cu un stadion nou pe care nu are cine sa joace. Ce va face capitala cu cinci stadioane noi, daca acum are unul singur si acela este subutilizat si prost intretinut. Romania=Absurdistan!

103813200265666
Octavian Boran  •  03 Noiembrie 2017, 15:39

Asta este boala romaneasca ramasa de pe vremea lui Ceausescu, daca dam in exploatare un obiectiv (nu numai stadioane) nu angajam o firma care sa o ingrijeasca sa o intretina si sa repare imediat ce se strica,la fel se intampla cu Statiile de Autobuse care se distrug si nimeni nu le curata si nu le mai repara. Intr-o zi vor muri oameni acolo si atunci o sa ne apucam de treaba..Pana atunci..."merge si asa"!! Parca avem un nou primar General in Bucuresti?

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  03 Noiembrie 2017, 14:31
Postat de gicab pe 03 Noiembrie 2017, 13:23

Întreabă l pe valeri gazaev dacă e așa cum spui tu

tristule, ai in liga 4-a alaturi de CSA Steaua pe adevarata Dinamo Bucuresti si voi o ardeti aiurea pe gsp cu prostii dintr-astea

Vezi toate comentariile (21)
Comentează