FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 21:45, TVR 1, GSP.RO

GALERIE FOTO Ne pregătim de Polonia - România, dar trebuie să fim atenți » Atacul la ei, apărarea la noi! ;)

Dominika Grosicka este soția lui Kamil Grosicki încă din anul 2011 și au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani. +7   FOTO
Dominika Grosicka este soția lui Kamil Grosicki încă din anul 2011 și au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani.

Articol de , - Publicat vineri, 09 iunie 2017 16:18

Dacă pe teren polonezii ne-au învins anul trecut, în afara acestuia iubitele ”tricolorilor” le pot ține oricând piept partenerelor polonezilor.

Polonezii se pot lăuda cu un atac de vis nu doar pe teren, unde au jucători precum Lewandowski, Grosicki sau Miliki, ci și în afara acestuia. Iubitele fotbaliștilor din naționala Poloniei sunt de o frumusețe rară și nu ezită să arate acest lucru în fața camerelor de fotografiat ori de câte ori au ocazia.

Nici partenerele de viață ale "tricolorilor" nu se lasă mai prejos. Iubitele lui Tătărușanu, Benzar, Hanca sau Rotariu le pot face față cu brio oponentelor din atacul polonez.

Anna Lewandowska, soția atacantului polonez Robert Lewandowski, este o expertă în fitness și nutriție, iar în luna mai a acestui an i-a dăruit atacantului lui Bayern Munchen o fetiță.

Celia Jaunat este iubita fundașului Grzegorz Krychowiak, care în prezent evoluează pentru echipa franceză PSG.

Dominika Grosicka este soția lui Kamil Grosicki încă din anul 2011 și au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani.  

Jessica Ziolek este un model profesionist, iar din anul 2013 prietena vârfului polonez Arkadiusz Milik.

Titularul echipei naţionale a României, Ciprian Tătărușanu, are o relație stabilă de mai bine de șase ani cu Antoaneta. Cei doi sunt și părinți fericiți, primul copil s-a născut în martie 2014, iar cel de-al doilea în noiembrie 2015.

Romario Benzar este căpitan la Viitorul și titular în echipa națională, iar de mai bine de doi ani se iubește cu Bianca Toncian și vrea să îşi întemeieze o familie alături de bruneta pe care o cunoaşte din copilărie şi care i-a dăruit anul acesta un băieţel.

Sergiu Hanca a impresionat în acest sezon după ce a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. În urmă cu un an, s-a însurat cu frumoasa Andreea, care este alături de el la toate meciurile mijlocașului.

Dorin Rotariu se iubește cu Floris, o tânără din Bistrița pe care a luat-o cu el în Belgia, după ce s-a transferat la FC Bruges. Cei doi nu ezită să posteze pe site-urile de socializare fotografii cu ei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  09 Iunie 2017, 16:35

anonimule a ta e grecoaice,obsedatule....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează