FOTBAL  »  NATIONALA  »  CLUJ ARENA

GALERIE FOTO Pregătirile sunt în toi la Cluj » "Specialiștii își pot da seama"

FOTO: CJSport.ro +2   FOTO
FOTO: CJSport.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 15:51

Universitatea Cluj a jucat în weekend un meci în campionat pe Cluj Arena, iar imediat după joc firma care se ocupă de îngrijirea gazonului de pe Cluj Arena a trecut la reparații.

CjSport.ro anunță că s-a făcut o nouă supraînsămânțare, s-a pus nisip și o folie specială de protecție, semn că meciul cu Spania se va juca cel mai probabil la Cluj.

Directorul stadionului, Radu Rațiu, e convins că totul va fi gata până la ora meciului cu Lituania, dar și pentru cel cu Spania.

„În weekend s-a făcut o a doua supraînsămânţare, nisipare, precum şi alte tratamente, iar gazonul este protejat şi cu o folie specială. La finalul săptămânii viitoare acesta va fi într-o stare foarte bună, totul fâcându-se pentru ca cele două meciuri ale Naţionalei să se poată desfăşura în condiţii optime la Cluj.

Măsurile pe care le-am luat le-am trimis şi celor de la FRF, iar specialiştii îşi pot da seama că gazonul va arăta foarte bine”, a spus, pentru CJSport.ro, Radu Raţiu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1693887277507950
Laur Fcsb  •  01 Martie 2016, 07:10

Asa ceva numai la noi se poate intampla sa bagi 250 milioane de euro intr-un stadion si sa nu poti juca si asista la.meciuri de fotbal!! Acest primar interimar se pare ca este mai catolic decat Papa!! Ne arata el cat de corect este el si ca ii pasa vezi doamne de siguranta oamenilor..Prostii este un las si jumatate,ii ese frica sa si dea acordul desi nu exista nici un risc!! Sa jucat finala de Cupa Europeana acolo corectule de Sava!!! Sper sa se aleaga mai repede un primar general ca am alegiie cand vad un asa pui fricos ca asta!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Februarie 2016, 22:59

gazonul trebuia schimbat! de mult timp! asta cu insamantarea si nisipu am mai inghitit-o o data prin 2003, parca, cu "Da-ne marca astia, domne!". si au fost vreo 5! romanica asta nu are Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează