FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

GALERIE FOTO Simona Halep, în tribune la România - Olanda » Cu cine s-a afișat la Arena Națională

FOTO: Captură ProTV +8   FOTO
FOTO: Captură ProTV

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 21:32

Pasionată de fotbal, Simona Halep, locul 1 WTA, a decis să vadă din tribune meciul România - Olanda. (Vezi aici desfășurarea partidei).

Simona Halep a venit la meci cu Bogdan Stelea, fostul portar al României, și au stat împreună la tribuna VIP a Arenei Naționale. Halep și Stelea petrec foarte mult împreună, la Stejarii Country Club, dar au multe poze și la petreceri și evenimente mondene.

"Este foarte frumos în vacanță. Mă bucur de timpul liber înainte de noul sezon. Îmi place de Contra și cred că va avea succes", a spus Halep la TV Digi Sport, înainte de meci.

1
Foto: Captură ProTV

Recent, despre Simona Halep s-a spus că are o relație Radu Marin Barbu, fost jucător de tenis, dar jucătoarea noastră a negat pe Instagram.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  15 Noiembrie 2017, 22:05
Postat de conasu_boeru pe 14 Noiembrie 2017, 23:15

...”Recent, despre Simona Halep s-a spus că are o relație Radu Marin Barbu, fost jucător de tenis, dar jucătoarea noastră a negat pe Instagram....” NUUUU, s- a dus în Portofino după lapte capră că e mai ieftin acolo !!!

Vezi-ti de stana ta, ciobane! Lasa tenisul, ca nu te "inspira"! Ai grija de oi, acolo e adevaratul tau paradis!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  15 Noiembrie 2017, 22:02
Postat de tihi pe 15 Noiembrie 2017, 12:29

Halep nu aduce noroc nationalei...meciul a fost exact ca jocul ei la turneul campionilor ,unde a iesit din primul tur,ocupand ultimul loc !

Norocul tau, Tihi, e ca nu te-au banat pana acum moderatorii.... Nici macar un cartonas galben nu ai primit? Inteleg ca cei defavorizati crunt de soarta isi pot revarsa laturile pe-aici, fara sa fie cenzurati? In cazul asta, RESPECT GSP!

hmmmm
hmmmm  •  15 Noiembrie 2017, 14:13

Cu cine s-a afișat??? Scandal din orice? Atat puteti? Jenant pentru un ziar de sport care mai are si pretentii... De ce nu scrieti de rugby, handbal sau alte sporturi? E mai usor cu scandalul, nu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează