FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 1-2

Ganea este optimist: "Pînă la meciul cu Serbia vor reveni Mutu şi Chivu" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Fostul atacant al naţionalei României, Ionel Ganea, crede că revenirile lui Adrian Mutu şi Cristi Chivu în angrenajul echipei naţionale ne vor arăta o nouă faţă a României la meciul decisiv cu Serbia:

"Nu cred că trebuie să criticăm naţionala după acest amical, mai ales pentru că jucătorii din Liga 1 nici nu au început campionatul şi nu sunt în cea mai bună formă fizică.
Mai avem destul de mult timp pînă la meciul cu Serbia, iar probabil că Piţurcă a vrut să testeze azi mai mulţi jucători noi", a comentat Ganea la Telesport.

"Pînă la meciul cu sîrbii vor reveni şi Mutu, şi Chivu, lucrurile vor sta cu totul altfel.
Cu toţii ştim cît de important e jocul din martie, dacă nu batem Serbia, putem să ne luăm la revedere de la calificare", crede Ionel Ganea.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gigibecali93
gigibecali93  •  24 Martie 2009, 03:30

Cu Ratoi arapu', Nesu, Nicolita, Bucur, Bourceanu, Ov.Petre si Cocis nu putem face o Nationala care sa invinga Serbia!! Oamenii astia de la FRF nu sunt sanatosi!? Face unul un meci bun si gata, vine titular la Nationala!?? Sa nu se uite ca suntem pe pemultimul loc si am avut pina acum un parcurs dezastruos!! Iar Lituania are 9 puncte intr-o grupa cu Franta!! Unde vedeti voi sansele noastre!!? Gata! Trebuie sa formam o Nationala tinara de persectiva si, asta e! Ne imbatam cu apa rece....

 •  12 Februarie 2009, 04:56

Scuze, cind pierzi acasa , ai pierdut acasa. Nu am invins 4-0 sa avem de unde construi.Echipa nu are nevoie de incurajari si atit, are nevoie de valoare si nu o are.Cu Mutu si Chivu in teren valoarea nu creste prea mult.

 •  12 Februarie 2009, 02:20

Si ce-o sa faca Mutu si Chivu?!? E greu cu adversari ca Radoi, Tamas, Petre, Nicolita, Nesu...!!! Noroc ca va lipsi "celebrul" Goian...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează