FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gazeta vi-l prezintă pe Piţurcă aşa cum nu-l ştiţi » Sarmale olteneşti, costume Baldesarini, pantofi Paciotti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:12

Selecţionerul merge la fiecare schimbare de sezon în Germania să-şi înnoiască garderoba, conduce un Mercedes CL 500 şi are ca preferat un ceas Vacheron Constantin de 21.000 de euro


Pe lîngă obsesia cifrelor 666, regăsite în numărul de la maşină dar şi în cel de la telefon, Piţurcă (55 de ani) s-a impus ca un tip elegant, aducînd mult mai mult cu un model decît cu un tip care a devenit de curînd bunic.

Saramale cu pîine de la mama şi zaibăr curat
Mulţi dintre apropiaţii săi au fost de acord să recompună puzzle-ul misteriosului Piţi. Cele mai inedite pentru un tip cu o alură de invidiat sînt cele culinare.

"Îi place mult bucătăria oltenească. De multe ori o roagă pe mama sa să îi facă sarmale şi pîine în ţest. Pe care să i le trimită la Bucureşti cît încă sînt calde. Acelaşi lucru mănîncă atunci cînd merge la Craiova sau la Orodel", a povestit un amic al său. Ce bea? "De regulă, detestă alcoolul şi are o repulsie faţă de cei care miros a băutură. Însă, cîteodată, vrea un pahar cu zaibăr curat, oltenesc", continuă dezvăluirile.

Luxul fructelor de mare
Un alt confident al Gazetei mută acţiunea în luxoasele restaurante bucureştene, fie că sînt cele de la Intercontinental sau de la cazinouri: "Preferă fructele de mare sau peştele. Să ştiţi că nu e un gurmand, îţi dă senzaţia că mănîncă doar cît să poată funcţiona. Numai că are mare grijă la ce e pe masă", a explicat un alt apropiat al noului selecţioner.

"Nu e un tip gurmand şi nici pretenţios. Însă regula de la care nu se abate e să nu mănînce seara. Atunci comandă doar fructe. Bea cafea, nimic spirtos şi de patru ani s-a lăsat de fumat"
prieten al lui Piţurcă despre preferinţele sale la masă

Baldesarini, Zegna, Boss, Paciotti
Un alt amic al lui Piţi scoate în evidenţă aplecarea către detaliu din punct de vedere vestimentar: "La fiecare schimbare de sezon face o excursie în Germania, să îşi reînnoiască garderoba cu ultimele apariţii. De ce Germania şi nu Milano, capitala modei? Are el magazinele preferate, unde se simte bine tratat".

Costumele purtate de Piţurcă poartă etichete cu nume celebre: Ermenegildo Zegna, Baldesarini, Hugo Boss, iar pantofii, de regulă, Paciotti.

Mercedes şi Range Rover
Limuzina germană pare preferata lui Piţi, avînd în vedere că şi-a schimbat de două ori modelul de Mercedes în ultima vreme. Ultima achiziţie, celebrul CL 500 cu număr de Stutgartt, care are 666 pe placa de înmatriculare. Cu toate acestea, noul selecţioner este văzut mai des prin oraş cu Range Rover-ul Vogue. Şi la ceasuri ţine la firmă. Cel cu care apare cel mai des, uneori chiar şi cînd e îmbrăcat în trening, este un Vacheron Constantin cu valoare actuală de piaţă de 21.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
cneius
cneius  •  15 Iunie 2011, 13:11

Poate sa faca ce vrea, masini, costume, ceasuri...tot un cartofor si un trisor ramine, un om de nimic care impresioneaza doar prostimea

ucadiga
ucadiga  •  15 Iunie 2011, 12:18

pantofi ,...,costum..., si minte de oltean ...

vanelul
vanelul  •  15 Iunie 2011, 10:44

Ba cate rautati. Mie mi se pare o stire sportiva. E o stire despre un om de sport, pus in alta lumina, una pe care unii n-o stiu. E prezentat interesant dintr-un punct de vedere mai personal. Mi se pare de invidiat cum se mentine la varsta lui. Si ce daca are masini si ceasuri, in primu rand sunt cu gust si-n al doilea sunt banii facuti de el prin munca lui una de succes in cateva randuri. Asa ca forza Pitzi, du-ne la EURO! :D

Vezi toate comentariile (20)
Comentează