FOTBAL  »  NATIONALA  »  ȘCOALA DE ANTRENORI

GENIAL! Am trăit s-o vedem și pe asta! Arbitrul Mudura, mai bun decât Mutu la probele practice de la Școala de Antrenori: "Ce, mă, mie să îmi puneți portar, vreți să dau cu poarta goală?!" :O

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 16:24

Adrian Mutu, cursant al Școlii de antrenori, a fost depășit în cadrul testelor de îndemânare pentru licență de fostul arbitru asistent Dorin Mudura, devenit foarte cunoscut după ce a fost agresat pe teren de Ionel Ganea în 2007.

De unde a pornit totul?

Gică Popescu a vrut să aplice pentru licența A de antrenor, dar a fost șocat când a auzit ce probe practice trebuie să susțină, printre care să dea gol de la jumătatea terenului, fără ca mingea să cadă înainte să ajungă în poartă.

”Examen idiot”, a reacționat fostul internațional, care s-a amuzat: ”Câte goluri credeți că dă Mourinho?!” (povestea integrală AICI!)

Rezultatul probelor? Mutu, mai slab ca Mudura

Cu ajutorul unui cititor, Gazeta Sporturilor a descoperit fișa de examinare a generației de cursanți din care a făcut parte și Adrian Mutu!

În cadrul probei 2, cea în care cursanții au fost puși să trimită mingea în poartă de la 35 de metri, fără ca aceasta să cadă direct în spatele liniei, rezultatele au fost surprinzătoare.

Adrian Mutu, fost mare atacant în Serie A și la națională, a fost întrecut de Dorin Mudura, tușierul agresat de Ionel Ganea în 2007, în timpul partidei Poli Timișoara - Rapid București.

Mutu a reușit să doar două încercări din 5 tentative, fiind notat cu 5. Conform surselor GSP, "Briliantul" chiar ar fi fost ironic la începutul probei: "Ce, mă, mie să îmi puneți și portar! Cum să dau cu poarta goală?! Cu poarta goală nu există probleme!". Dar execuțiile nu s-au ridicat la înălțimea faimei!

De partea cealaltă, fostul asistent Dorin Mudura a trimis 3 lovituri în spatele liniei, primind nota 6.

Premianții probei au fost Tiberiu Bălan (ex-Sportul, Rapid și Steaua), Alin Popescu, Ciprian Mocanu și Răzvan Cozma, notați cu 10.

Nici Giani Kiriță nu a tras rău, reușind 4 lovituri corecte. Iată rezultatele complete:

Notarea se făcea după următorul sistem: o lovitură reușită - nota 2; două lovituri reușite - nota 5; 3 lovituri reușite - nota 6; 4 lovituri reușite - nota 8 și toate tentativele corecte - nota 10.

Se schimbă regulile?

Contactat astăzi de GSP, Dumitru Dumitriu, membru al comisiei Școlii de antrenori, a dezvăluit că probele practice nu vor mai fi necesare în toate cazurile:

"Gică Popescu este o legendă a fotbalului românesc, fost căpitan al echipei naționale și al Barcelonei. Nici vorbă ca el să fie supus unor astfel de probe! Este o directivă de la UEFA, conform căreia probele de acest tip nu mai trebuie susținute de foștii fotbaliști care îndeplinesc anumite criterii, cum ar fi să aibă minimum 50 de meciuri în echipa națională sau 200 de meciuri în prima ligă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
bratia2003
bratia2003  •  24 Februarie 2018, 11:02

Ce fericiti sunteti voi Gsp-istii ca Mudura l-a intrecut pe Mutu. Ce descoperire senzationala. S-a dovedit a fi un mare FAS. De altlfel nu ai cum sa compari pe cei doi.

1705386586408212
Petre Pepe Popescu  •  23 Februarie 2018, 21:59

Balan Tiberiu ,sa-l cerceteze DNA a plagiat la loviturile de la centrul terenului :)))

7mai1986
7mai1986  •  23 Februarie 2018, 19:47
Postat de cpt.ahab pe 23 Februarie 2018, 18:36

Când acea școală va scoate măcar una bucată antrenor adevărat, va merita băgată-n seamă! Până atunci, e aceeași tiparniță de diplome fără valoare, așa cum sunt majoritatea școlilor românești.

Corect.Suntem amatori in toate,in fotbal ,in arbitraj,in antrenorat.Si ne mai numim profesionisti,de unde,suntem la nivel de amatori.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează