FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 10:34

ROMÂNIA U21 // După criticile la adresa lui Răzvan Lucescu, Gică Hagi și-a continuat tirada și l-a luat în colimator pe selecționerul naționalei Cosmin Contra, cel care în urmă cu câteva zile a spus că Liga 1 e un campionat slab.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

„Această calificare a închis gura celor care au zis că nu e valoros campionatul intern. Şi au mai zis unii, dar acum cred că înghit în gol şi se duc acasă şi să stea, să nu iasă pe stradă. Să stea în casă, să nu mai iasă.

Acum toată România a ieşit afară. Şi atunci cei care au zis că avem un campionat care nu e valoros şi că n-avem jucători, să stea acasă. Cred că şi selecţionerul României a zis, a greşit şi el, pentru că şi el a atacat campionatul intern.

Dar aceşti fotbalişti, majoritatea joacă în campionatul intern, au jucat. Acum poate vă daţi seama ce important e să crezi şi să munceşti. Să nu se vorbească înainte, gratuit şi superficial.

Ştiu că doare, dar asta e realitatea. Aceşti băieţi ne-au făcut fericiţi, ne-au scos în stradă şi le mulţumim”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

CLASAMENT FINAL GRUPA C

romania u21 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
piffou
piffou  •  26 Iunie 2019, 10:09

Hai să o luăm logic. Ce performanțe are fotbalul Românesc?! Pe aici pe acolo câte ceva, o parte dintre ele marca Hagi. Iată că apare Academia Hagi cu niște previziuni pe care le și îndeplinește cu brio. Apar niște fotbaliști foarte buni care ne dau motive să credem că viitorul fotbalului nostru arată bine, Hai să îi Susținem și să îi Promovăm. Ce speranțe ne dă naționala mare? Este greu să ne gândim că ne vom califica la vreun turneu final, dar să mai facem ceva și pe acolo. Mai rău de așa nu se poate. Putem să punem în locul lor și pe Gilortul Cărbunești, chiar și ei pot să nu se califice la Euro. Naționala U21 ne dă speranță și cred că și dacă nu ne calificăm în primele ediții, merită să investim în ei pentru viitor, pentru experiență. Este ca la pescuit, dacă pescuiești în pârâu sigur nu poți prinde pește mare. Nu în ultimul rând mă intrigă faptul că mulți asociază numele Hagi cu incultura dar care este cult din generația lui? Tâmp nu este cu siguranță căci nu poate fi și genial în același timp. Hai să fim lucizi și să pricepem că pe viitorul fotbalului românesc scrie Hagi, în primul rând Gheorghe și apoi Ianis... Hai România!

maimonide
maimonide  •  25 Iunie 2019, 16:43

hagi e un antrenor mediocru. poate e bun scouter, descoperitor de talente, poate ar fi un foarte bun antrenor de copii si juniori dar cam atat... la nivel mare iti trebuie cultura, educatie, o inteligenta pe care saracu' nu le are...

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Iunie 2019, 15:42
Postat de enjoythesilence pe 25 Iunie 2019, 12:25

pana la uefa, uita-te pe clasamentul grupei, faci umbra pamantului degeaba. esti vai de mama ta, un loser sinistru, probabil ca te oftici ca Romania s-a calificat in semifinale.

am felicitat naționala și mă bucur sincer,pentru că sunt român,e vorba că hagi patinează iar,puțină modestie nu i-ar strica,despre tine ce poți să ne spui sau despre mama ta,crezi că aparițiile tale sunt o.k.?nu cred!prietene,nu-ți da cu părerea de oameni pe care nu-i cunoști și nu i-ai văzut în viața ta,e cazul să te pui la punct pe tine,înțelegi limitat,eu nu te-am jignit!ce am spus despre viitorul cred că se poate vedea,nu?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează