FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Gică Popescu a criticat atitudinea tricolorilor: "Asta mă deranjează cel mai mult!" » Ce spune de o eventuală candidatură la șefia FRF

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 21:43

În direct la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Gică Popescu a declarat că principala problemă a actualilor tricolori este atitudinea afișată la echipa națională.

"Pe termen scurt nu cred că există soluții prea multe. Eu aș vedea o singură abordare: schimbarea mentalității jucătorilor și schimbarea abordării jucătorilor în momentul în care îmbracă tricoul echipei naționale. Asta mă deranjează cel mai mult, că jucătorii echipei naționale nu au atitudinea pe care ar trebui să o aibă.

Când este vorba de echipa națională, nu poți să nu ai obiectiv calificarea la turneul final. Dacă vorbim de reconstrucție, trebuie să ne uităm la echipele naționale care vin din spate: U21, U19. Dacă mă uit la aceste rezultate, nu văd cum ar putea fi reconstruită echipa națională în doi sau patru ani", a spus Gică Popescu. 

Fostul component al Generației de Aur a afirmat încă o dată că nu intenționează să mai candideze la șefia FRF și este de părere că nici Gică Hagi nu este interesat de această funcție. 

"Nu intenționez să mai candidez, e o decizie fermă. Nu că nu mi-ar plăcea, dar nu mai am motivația necesară. Sunt atât de multe lucruri de făcut încât e nevoie de o muncă titanică. Nici Gică Hagi nu cred că ar fi tentat", a adăugat Gică Popescu, la Tribuna 0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
1779502482283942
Emil Nae  •  15 Noiembrie 2016, 14:33

asta ne mai trebuia un PUSCARIAS la conducerea frf.Nu este de ajuns ca alti PUSCARIASI conduc cluburi sau au condus cluburi.Acum sa minjim si federatia cu penali.Bai fratilor daca il puneti pe puscariasul popescu presedinte la frf legati bai federatia cu lanturi ca asta impreuna cu gasca becalihotilor o sa o fure intr-o zi.O sa va duceti la federatie si nu o sa o mai gasiti.Este ca si cum ati face dintr-o haita de lupi paznici la ***.Va dati seama ce trai neneaca pe hagii, becalihoti, ""marele"" antrenor dan petrescu care dupa ""rasunatoarele"" rezultate din rusia si de la arabi va fi cel mai potrivit pentru nationala ca la el ""rezultatele vorbeste"". Sa te tii vopsituri si comisioane si spagi la clanul hotilor.Rezultate? ei as, iese spaga inseamna ca sint si rezultate.Afara cu nemtii ca nu ""e"" ca noi adica smecheri hoti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

van_daame
van_daame  •  15 Noiembrie 2016, 12:22

ahahahahaha, n-am citit articolul, am intrat doar sa rad de poza... hahahahahah

485809194904413
Costel Tudor  •  15 Noiembrie 2016, 12:08

Am fi rusinea Europei ca in fruntea FRF sa fie un pușcăriaș ! Daca nu era prins ca a furat banii fotbalistilor , nu dădea nimic in-apoi ,rămânea cu banii !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează