FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Gică Popescu a dezvăluit tot! Ce spune despre alegerile de la FRF: "Asta înseamnă să-ți asumi candidatura"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 20:37

Gheorghe Popescu, fostul fundaș al "Generației de Aur", a vorbit despre alegerile de la FRF de anul viitor și neagă că cea mai de succes generație din istoria naționalei ar susține, deocamdată, vreun posibil candidat. 

"Niciun membru al Generației de Aur nu a ieșit până acum public să spună că vrea să candideze. Pentru mine, a-ți anunța candidatura nu înseamnă să ieși la TV și să spui asta. Să-ți anunți candidatura înseamnă, în opinia mea, să ieși public pentru a anunța asta, pentru a-ți prezenta planul și echipa.

S-a vehiculat numele lui Florin Prunea sau al altora, dar nu am văzut nimic public până acum. Poate zilele, săptămânile următoare. Deocamdată, nefiind niciun candidat care să facă public acest lucru, noi nu am ieșit să spunem nimic", a spus "Baciul", la TV Digi Sport.  

Alegerile FRF vor avea loc în prima parte a lui 2018, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Vezi și:  Burleanu, atacat de omul care l-a susținut acum 3 ani: "Îmi cer mii de scuze că l-am ajutat. Nu mai fac jocuri politice"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  22 Noiembrie 2017, 13:35

NU GENERATIA DE AUR ALEGE,CI REPREZENTANTII FOTBALULUI NATIONAL.Ce inseamna generatie de aur ? Cu ce stralucesc mai bine ca generatia lui Dobrin sau al lui Dobay István ??? Sint si altii,care poate sa candideze linistit ,fiind oameni seriosi,responsabili,cinstiti si inteligenti,chiar daca nu ar fi jucat fotbal nicodata !! Generatiei de aur ii lipseste modestia si poate si simtul de manegment ! Sint printre ei si oameni certati cu legea,chiar condamnati...Trebuie un presedinte neutru de generatia de aur,altfel vom avea o conducere similara cu cea a ultimilor 15 ani!! Trebuie singe proaspat in fotbalul romanesc,correctitudine si onestitate!!

para.para
para.para  •  21 Noiembrie 2017, 22:40

Normal ca n-a iesit nimeni din generatia de gold sa declare ceva, dar fara articole pentru rating, care sa manipuleze si sa minta zilnic bietul popor roman, aceasta hartie de impachetat peste ar inchide pravalia si s-ar apuca de colindat pe la palatul din Pipera.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează