FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Gică Popescu anunță că Generația de Aur își va selecta candidatul la șefia FRF: "E momentul să începem să vorbim de alegeri!"

Imagine cu membrii Generației de Aur înainte de plecarea spre Cardiff Foto: Facebook
Imagine cu membrii Generației de Aur înainte de plecarea spre Cardiff Foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 23:14

Enervat de amenințările lansate de Bodescu către Justin Ștefan, Gică Popescu anunță oficial că, la Cardiff, Generația de Aur își va alege candidatul pentru alegerile FRF din martie anul viitor.

Ecourile scandalului mesajelor, dezvăluit în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, continuă. Azi dimineață, 14 dintre componenţii Generaţiei de Aur au plecat la Cardiff, pentru a urmări finala Ligii Campionilor de astăzi, iar aceștia au comentat mesajele scandaloase pe care Gabriel Bodescu le-a expediat pe WhatsApp lui Justin Ștefan.

Enervat de amenințările lansate de Bodescu către Justin Ștefan, Gică Popescu anunță oficial că, la Cardiff, Generația de Aur își va alege candidatul pentru alegerile FRF din martie anul viitor.

Ecourile scandalului mesajelor, dezvăluit în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, continuă. Azi dimineață, 14 dintre componenţii Generaţiei de Aur au plecat la Cardiff, pentru a urmări finala Ligii Campionilor de astăzi, iar aceștia au comentat mesajele scandaloase pe care Gabriel Bodescu le-a expediat pe WhatsApp lui Justin Ștefan.

"Ceea ce a făcut Bodescu e foarte, foarte grav, probabil cel mai grav lucru care s-a întâmplat în fotbalul românesc. Sunt declaraţii foarte, foarte grave. Nu cred că Generaţia de Aur se poate speria de unul ca Bodescu, nu cred! Nu aţi văzut că dacă îndrăznim să facem aşa ceva suntem pasibili de alte lucruri? Singurul care şi-a anunţat candidatura e Burleanu, probabil dacă a făcut-o are şi o strategie pentru alegeri. Până acum nu am discutat despre alegeri, dar poate o facem acum. Oricare dintre cei prezenţi aici ar fi mult, mult mai potrivit decât ce este acum la Federaţie", a spus Gică Popescu.

"Noi trebuie să conducem fotbalul!"

Bogdan Stelea a declarat la plecarea din România: "Sunt foarte mulți care așteaptă o salvare din partea Generației de Aur! Cred că ar trebui să începem să luptăm pentru șansa noastră și trebuie să demonstrăm că merităm. Pe mine actuala conducere a Federației nu mă impresionează în niciun fel. Sunt foarte înverșunați împotriva noastră, încearcă să facă lucruri, dar indiferent cât s-ar strădui, nu le fac cu o anumite naturalețe. Eu îmi doresc ca Gică Popescu să se întoarcă în fotbal, pentru că e dreptul lui. Mai întâi poate la o echipă de club, apoi să fie președintele Federației Române de Fotbal".

Nici Costel Gâlcă nu a evitat subiectul: "Eu îmi doresc o strategie pentru conducerea fotbalului românesc. Vreau ca, pe viitor, cei din Generația de Aur să conducă fotbalul românesc, pentru că suntem îndreptățiți, mă includ și eu. Am făcut ceva pentru fotbal, iar în ziua de azi fotbalul nostru nu a ajuns acolo unde ne-am dorit. Vreau ca toți să conducem fotbalul pentru a progresa mai mult. Avem mai multe cunoștințe comparativ cu cei care sunt la conducere în ziua de azi".

"Sesizăm FIFA și UEFA!"

Din delegație nu a lipsit Florin Prunea. "Aș dori să vorbesc în calitate de membru al Comitetului Executiv. În momentul de față, nu mai există niciun dubiu cum a ajuns Burleanu președintele FRF! Cred că e de datoria autorităților să se autosesizeze. Dacă Radu Vișan nu sesizează Comisia de Disciplină, trebuie să plece în secunda următoare! Acele declarații ale lui Bodescu vor lua drumul FIFA și UEFA, dar vor merge și la adresele tuturor membrilor afiliați. Trebuie să se vadă cu adevărat ce se întâmplă în România", a spus acesta.

"Să înțelegem că momentele mai stresante pot justifica și o crimă, după care poți să ieși și să îți ceri scuze pentru ea? Regimul lui Burleanu se bazează pe presiune şi pe ameninţări. Iar de azi Răzvan Burleanu nu mai poate spune că nu ştie ce se întâmplă în jurul lui"
Justin Ștefan, secretar general LPF

"Am fost consternat și supărat pentru ceea ce am văzut. Spun fără reținere că modul de adresare, conținutul mesajelor și polemica dezvoltată în acea convorbire nu sunt însușite de către FRF și nici nu corespund conduitei cu care Federația încearcă să rezolve problemele fotbalului"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1160245504035156
Viorel Morari  •  03 Iunie 2017, 21:16

Cat tupeu trebuie sa aiba personajele, care critica o echipa nationala UNICA , calificata la 5 turnee finale, intr-o perioada de 10 ani! Cand se va mai repeta o asemenea performanta in fotbalul romanesc? Sunt mandru ca sunt contemporan acestei generatii, care m-a ajutat sa ating un record, in calitate de SUPORTER, care cu greu va fi egalat in viitor de alt sustinator al tricolorilor: 7 TURNEE FINALE TRAITE PE VIU!!! MULTUMIRI SI RESPECT ACESTOR TRICOLORI!!!

893496014006517
Marian Dinu  •  03 Iunie 2017, 19:16

Si ce va face "generatia ***" , cu un popescu care a facut ce a facut, cu un hagi care trebuia sa retrogradeze insa..... el nu a facut nici-un blat insa a fost ajutat de steaua si dinamo ca sa nu cumva sa retrogradeze, etc. Nici astia care sunt acum nu sunt buni, nici cei dinainte dar nici in ei nu am incredere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

beeswax106
beeswax106  •  03 Iunie 2017, 12:24
Postat de iosif_vs pe 03 Iunie 2017, 00:21

Oricum, ce generatie de aur e aia care n-a castigat nici macar un bronz? Lasati poreclele astea stupide. Au fost jucatori mari, uriasi chiar comparativ cu astia de azi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le facem statuie, cum delira regele laudaros in urma cu ceva ani.. statuie sa-si faca el singur in curte la Yaki, daca are chef

Va sugerez la toti sa va uitati la documentarul - in cautarea fotbalului pierdut - , il gasiti pe youtube. Da, n-au castigat un bronz macar dar au fost cei mai buni, au fost ai nostri. Nu mai avem fotbal pentru ca au disparut prea multe echipe, prea multe centre de copii. Daca vrem fotbal ca-n vremurile bune trebuie sa existe o vointa nationala, trebuie sa credem, trebuie sa facem, trebuie sa facem cat mai multe echipe si centre pentru copii. Si trebuie oameni la stadion, trebuie mai multe echipe pe modelul socios ex ASU Poli, Ripensia, Rapid etc.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează