FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu îi cere lui Contra victorii cu Norvegia și Suedia: „Încă aștept să existe un declic la națională”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 20:42

Gică Popescu, președintele Viitorului, îi cere selecționerului Cosmin Contra să scoată naționala României din groapă și să câștige meciurile cu Norvegia și Suedia din preliminariile EURO 2020.

„La meciul cu Malta ne-am creat ocazii. Mă așteptam ca golul marcat imediat după pauză să-i descătușeze pe băieți, dar nu s-a întâmplat așa. Să ne bucurăm și pentru acest 1-0. Dacă am privi partea plină a paharului am putea spune că avem speranță pentru meciurile următoare. Dacă ne raportăm la prima repriză cu Spania și la repriza secundă cu Malta, atunci ar trebui să ne punem întrebări. 

Eu încă aștept ca la echipa națională să existe un declic. Tot timpul am așteptat o victorie importantă în fața unui adversar important într-un meci oficial.

Acest lucru va fi, sper eu, la meciul cu Norvegia sau la meciul cu Suedia. Ar trebui să câștigăm ambele partide. Sper ca la momentul respectiv echipa națională să arate bine, jucătorii să fie curajoși, că nu avem nimic de pierdut”, a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

România a pierdut meciul cu Spania, scor 0-2, însă a câștigat partida disputată contra Maltei, scor 1-0.

ROMÂNIA // EXCLUSIV Gică Popescu: „E imposibil să batem Norvegia la cum am jucat!" + cum vede relația Ianis-Pușcaș și Bordeianu

Clasament

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică face o comparație inedită între fanii români și turci: „Mă opresc pe stradă și îmi pupă mâna. Am crezut că unul vrea să-mi fure brățara”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  12 Septembrie 2019, 11:43

Înainte să pună presiune pe Contra, sa vedem ce arie de selecție are, s vedem cu ce jucători poate incepe meciul....cea mai lăudată academie din Romania, deocamdată, nu a scos un jucător exponential, in jucător emblematic, care să facă diferența intr.un meci, chiar și cu Malta....pe Vettel, dacă îl pui in Logan, mai sus de locul 15 nu încă...e ușor să ceri, sa pui presiune, fara sa accepți realitatea, și mai mult, fara sa faci mai nimic....

cornelconasu
cornelconasu  •  11 Septembrie 2019, 22:21

*** ! Oltean arogant și caracter josnic ! Tu cu mme și becali, ați revenit în fotbal pentru că sunteți cele mai jnfecte caractere ! Dacă aveați o doză de educație și bun simț nu mai apăreați niciodată !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  11 Septembrie 2019, 22:01

GICA POPESCU , LA CAT A MINTIT CU TRANSFERUL LUI IANIS , VA AVEA NEVOIE DE O A DOUA INTERVENTIE CHIRURGICALA ESTETICA TOT LA NAS ....!!! ASTIA FAC PRESIUNI PE CONTRA SA LE SELECTIONEZE REBUTURILE ACADEMIEI ...!!! A JUCAT CU IANIS SI MARIN =DEZASTRU ...!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează