FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu îl critică pe Daum: "Am rămas uimit", dar îi recunoaște și un merit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 18:23

Gică Popescu nu l-a iertat pe selecționerul Christoph Daum pentru tactica folosită în meciul cu reprezentativa Muntenegrului, scor 1-1, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

"Am rămas uimit când am văzut echipa de start cu trei mijlocași centrali. Bicfalvi, Săpunaru, Hoban. Păi, jucam acasă. Egal cu Muntenegru acasă? Niciodată pe vremea mea nu am jucat așa în preliminarii.

Ne dominam toți adversarii. Într-adevăr, la Mondialul din America, din 1994, am jucat defensiv, dar acolo a fost o tactică specială pentru că erau 40 de grade.

După ce te bate Albania, te aștepți să te bată și Muntenegru și Azerbaidjan. Mă așteptam să fim mai curajoși", a declarat Popescu la Digisport.

"Îmi place de Daum, este preocupat, îl văd mereu în tribune la meciurile din Liga 1. Are experiență, dar pentru a face performanță e nevoie și de materie primă. Iar România, din păcate, nu prea are în acest moment" Gică Popescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
bimbi79
bimbi79  •  29 Septembrie 2016, 09:34

Cel mai bun lucru pe care ar trebui sa-l faca popeasca: SA TACA ! El inca este un puscarias eliberat conditionat. Pana va reintra in grupul oamenilor DE BINE mai are de asteptat, trebuie sa mai curga apa pe gârlă !

adicn
adicn  •  29 Septembrie 2016, 09:05
Postat de haideusicfr pe 28 Septembrie 2016, 21:18

Gica Popescu e dus rau cu invidia,rautate si poate depresia. A apucat-o pe o cale gresita demult de cand era capitan de echipa la Barcelona ,iar pe Hagi il dadusera afara.

"Gica Popescu e dus rau cu invidia,rautate si poate depresie" ...te uiti in oglinda????!

torque07
torque07  •  29 Septembrie 2016, 00:35

Gicule cand erai tu la nationala in liga 1 nu existau straini al de gohnere sau cum il cheama...si inca mai functionau scolile de fotbal licee sportive centre de juniori. Adevarat si ca pe atunci copiii nu stateau pe canapea la fifa ci ieseau in fata blocului si bateau mingea. Si chestia cu Andorra Azerbaijan muntenegru...Au inceput si ei sa joace fotbal. Si daca ne uitam sunt exemple destule. I mi vine in minte acum Islanda la euro 2016 sau Costa Rica la mondialul trecut. Nu prea mai vezi 13-0. Si viitorul e foarte negru. Eu as pune o regula cu jucatori straini. Un Maxim 3 4 pe echipa. Deja e un Pas spre bine. Belgia n avea treaba cu fotbalul. Ia acum...dupa 15 ani de soli de fotbal persone competente. Antrenori de copii care se gandesc si la bine le fotbalului nu numai la bani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează