FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Gigi Becali, în extaz după golul lui Stanciu cu Lituania » Reacția sa când a fost întrebat dacă va merge la EURO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 22:46

Gigi Becali e încântat după golul lui Stanciu la meciul de debut pentru naționala României (n.r contra Lituaniei, scor 1-0). Patronul Stelei a răspuns în stilul caracteristic atunci când a fost întrebat dacă va merge la EURO 2016 din Franța. 

"M-am bucurat. Nu mă uitam la meci, dar am fost sunat și mi s-a zis că intră Stanciu. Chiar m-am uitat apoi. Păi, până atunci ce să văd?! Era numai Pintilii, ce mă interesa pe mine? Pe mine mă interesează Steaua mea. Naționala mă interesează doar la meciurile oficiale. 

Stanciu a confirmat ce scrie UEFA, care l-a trecut printre cei 17 jucători despre care se preconizează că vor arăta ceva (Detalii AICI).

Nu merg la meciul cu Spania la Cluj. Păi, eu n-am mai făcut deplasări nici la meciurile Stelei. Nu merg nici la Paris, Doamne ferește, ce sunt nebun? Atâtea atentate și nenorociri câte sunt. Pentru ce? Ce să văd? Îl văd mai bine întins în pat. Am televizor mare, nu mă mai doare nici «cervicala»", a zis Becali pentru sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
francescoli1974
francescoli1974  •  24 Martie 2016, 11:54

La Jilava,unde se va afla pe durata turneului final european va fi ferit de atentatele teroriste!va fi in siguranta pt ceva ani de acum încolo.

spartanul
spartanul  •  24 Martie 2016, 09:40

si chipciu valora 10 mil se euro asa si stanciu bucurie de cioban a tras o data si a nimerito mare fotbalist fugi ba la oii hu

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Martie 2016, 08:20

Cica a fost sunat sa i se spuna ca intra cel mai prost jucator :)))) Oare il suna si *** vrem sa stii :))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează