FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Gigi Becali, dezvăluiri INCREDIBILE: "Voi știți că făcea spiritism în vestiar? L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: «Și voi ce făceaţi, mă?»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 07:21

România a învins-o pe Kazahstan, scor 3-1, la meciul de debut al lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale a României. Victoria l-a făcut pe Gigi Becali să vină cu un nou atac la adresa fostului selecționer, Christoph Daum. 

"M-am uitat la meci, normal! Când era Daum, nu mă uităm pentru că eram împotriva echipei României şi nu voiam să fiu contra jucătorilor pe care am luat 30 de milioane de euro! Că atât am luat! Numai Hagi a zis că avem jucători valoroşi. Eu nu spun că avem fotbalişti de supervaloare, dar avem jucători de valoare medie care împreună fac o echipa. Avem valoare, am demonstrat-o acum.

Să vă spun ceva ce n-am spus.

Voi ştiţi că Daum făcea spiritism? Ce înseamnă dacă toată echipa stinge lumina şi aprinde lumânări şi deschide ochii?! L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: şi voi ce făceaţi, mă? «Bre, nea Gigi, leșinam de râs». Pe urmă, dimineaţă, ne punea să ne luăm în braţe, să ne pupăm! Da, făceau meditaţie, spiritism. Acum se simte mai multă dăruire, mai multă atenţie, parcă este altceva cu Contra, nu?

Nu mă interesează să fie jucătorii mei la naţională. Mă interesează să mă uit cu drag şi să ţin cu ea! Contra n-o să facă selecţie cu dinamovişti. El o să ia jucătorii valoroşi. Vorbeam cu MM despre Budescu, mi-a zis că o să dea gol. Îi spuneam că parcă e indolent, aşa, şi, pac, în secunda aia, pac, a driblat şi a dat golul. El aşa face. Pac, dă un gol!

Să vadă toată lumea că nu e chiar aşa cum zicea Daum. Că nu ne salvează el pe noi handicapaţii români. El, drogatul, condamnat de drogangeală şi de prostituţie!", a spus Becali la PRO X.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Octombrie 2017, 06:14

...nea Jiji ...puscaria facuta te a prostit detot ...am demonstrat ca avem valoare ca am batut meciul acesta ?...da ...bine ...te as inchide pe viata pentru tot raul facut acestei natii ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Octombrie 2017, 21:20
Postat de zizu pe 06 Octombrie 2017, 16:44

si mai mare gafa s ar face aducand o marioneta pe care sa o controleze infractorii fcsb isi si prin care becali sa aiba controlul la nationala!

Sa inteleg ca este o opinie asumata de catre redactia GSP din moment ce nu este moderat comentariul? Cand e vorba despre alte echipe, orice comentariu e moderat si pus "acuzatii nedovedite" dar, se pare ca acest comentariu este asumat. Felicitari GSP.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Octombrie 2017, 21:16
Postat de zizu pe 06 Octombrie 2017, 16:44

si mai mare gafa s ar face aducand o marioneta pe care sa o controleze infractorii fcsb isi si prin care becali sa aiba controlul la nationala!

sa inteleg ca vorbesti despre .. ?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează