FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPORTING - FCSB 0-0

Gigi Becali l-a mitraliat din nou pe Daum: "Face numai tâmpenii și prostii! Cum să nu-l chemi pe Alibec?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 15:55

După Sporting - FCSB 0-0, Gigi Becali l-a lăudat pe Denis Alibec, despre care a spus că a fost cel mai bun stelist și l-a criticat pe selecționerul Christoph Duam pentru că nu-l convoacă la meciurile României.

"Daum vine și zice că nu se poate mai mult, că și dacă vin Mourinho și Guardiola nu se obțin rezultate mai multe. El face numai prostii. Încă din primul meci a greșit, când a greșit pozițiile jucătorilor. A făcut echipa aiurea.

El vine zice că «voi, de la echipa națională, nu știți nimic». Noi străinii, care suntem mai deștepți,  nu avem ce să facem. E arogant, că se crede el mare. Numai tâmpenii face.

Cum să nu-l convoci pe Alibec? Păi, el te califică. Nu trebuie să joace toată echipa bine. În meciul cu Sporting, toată echipa s-a aparat, iar Alibec putea aduce calificarea. La națională, Alibec ar avea cu cine să joace. S-ar vedea valoarea lui", a spus Becali la TV Sport ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
adianghelescu
adianghelescu  •  16 August 2017, 20:44

spune ciobanul trei vorbe voi infloriti cu inca 50 pana la venirea la *** dupa parerea voastra nu era de nationala era gras ,nepregatit acum e indispensabil ziaristi ipocriti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  16 August 2017, 20:35

Ce titlu ridicol! Becali nici macar nu are mitraliera! Dar poate ca titluitorul de la GSP iubeste sa-si imagineze oameni mitraliati?!

catalynn2
catalynn2  •  16 August 2017, 19:56

Io zic sa cada la pace cu FRF si fcsb sa se redenumeasca FCS Romania! Cum palmaresul Stelei il va pierde luna viitoare (cel putin partea pana in 2003) Burleanu ii poate transfera palmaresul Romaniei! :-))) Asa impuscam doi iepuri dintr-un foc, domnul Becali va fi antrenor / selectioner si la Nationala, a demonstrat ca are valore, a castigat Campionate mai multe ca Hagi si s-a calificat in Europa (unde nu a facut nimic, insa nici Romania nu a facut mare lucru pe la EURO, insa important e ca a participat). :-)))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează