FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Gigi Becali s-a băgat în discuțiile lui Reghe cu Iordănescu! Patronul campioanei s-a enervat: "Nu mai vrem dictatură la FRF"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 16:43

 Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Anghel Iordănescu a decis să renunțe la toți jucătorii Stelei pe care îi luase pentru cantonamentul din Turcia. Patronul Stelei spune că și el s-a opus plecării acestora, mai ales pentru că nu este dată oficială FIFA pentru jocuri amicale. 

"Regulamentul FIFA spune clar că echipele nu sînt obligate să dea jucătorii la națională în afara datelor oficiale. S-a supărat nea Puiu, a zis că nu mai ia pe nimeni de la noi dacă nu vrem.

Nu vreau să spun toate discuțiile pentru că se amplifică și n-are rost. Noi n-am fost consultați cînd s-a stabilit cantonamentul ăsta, altfel ar fi trebuit să mergem.

FRF a recunoscut că nu ne poate sancționa pentru asta. Nu vom avea de suferit, Iordănescu își cunoaște interesul. Cînd o să vrea jucători, o să-i ia fără probleme. 

Am scăpat de un dictator şi nu vrem altă dictatură la federaţie. Spun asta chiar dacă Mircea Sandu îmi este prieten. Să nu credeţi că faceţi iar dictatură pe votul echipelor de fete şi alte echipe...", a zis Becali la televiziunea sportro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Ianuarie 2016, 20:40

Un cioban infractor vorbeste de dreptate, un nascut hoț... :)))))

cris4co
cris4co  •  24 Ianuarie 2016, 19:36

Pai sa suparat Iordanescu...nu mai ia stelisti. Dar de io mai lua...sa vezi ce ne suparam noi...

gicab
gicab  •  24 Ianuarie 2016, 19:25

Legal JIJI nu are nicio legătura cu fcsb, deci nu el este patron la fcsb.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close