FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Glume pe seama unui fotbalist care refuză să se retragă! Mirel Rădoi anunță: "Cred că trebuie să-l forțăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 18:49

Mirel Rădoi a glumit pe seama lui Răzvan Raț, care în mai va împlini 37 de ani, însă nu are gânduri de retragere. Fundașul se antrenează în aceste momente cu Dinamo, iar Mirel Rădoi e convins că ar fi o alegere bună, pentru că ar putea juca titular. 

"Dacă Ştefan Radu şi-a anunţat de acum câţiva ani retragerea, cred că este foarte hotărât. Evident, pentru naţională e o mare pierdere. El e un jucător polivalent, care poate juca fundaş stânga, fundaş central, indiferent că e un sistem cu trei, cu patru sau cu cinci fundaşi.

Cred că în acest moment trebuie să-i respectăm decizia şi cred că deja Cosmin Contra are în vedere şi alţi jucători. Pe Raţ cred că trebuie să-l forţăm noi, colegii, să se lase odată, că vrea să joace până la 40 de ani. Vorbind serios, are un fizic care îi permite, o viaţă care îi permite să joace în continuare şi probabil că încă simte că poate juca şi îi va fi foarte greu în momentul în care se va lăsa.

Ştiind că poate să facă acest lucru în continuare, să joace, cred eu că va accepta o ofertă de undeva unde va putea să joace titular. În acest moment nu se pune problema la el de bani sau de alte motive", a declarat Mirel Rădoi pentru TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
bumix
bumix  •  19 Martie 2018, 19:23

vin toti la dinamo sa se relanseze pt. a uitat lumea de ei vezi cazul nicule ,torje .smd acum si rata asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează