FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA U21

Hagi a judecat la rece scandalul "Alcool în avion" » Sfaturi pentru Dinamo și FRF

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 22:21

Gheorghe Hagi și-a exprimat opinia cu privire la scandalul care s-a abătut asupra naționalei U21, după ce patru dinamoviști au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice în avionul care transporta echipa în Spania, fiind ulterior trimiși înapoi în România.

"Nu e bine să tolerezi anumite lucruri, dar în același timp vorbim de tineri care oricând pot să greșească.

Dar bineînțeles că greșelile trebuie analizate, judecate la nivelul cel mai exigent atât de Dinamo, cât și de cei de la FRF, că în cadrul programului Federației s-a întâmplat asta. Trebuie să fie exigenți pentru că trebuie să dea un mesaj important acestor copii. 

Eu întotdeauna accept o greșeală și apoi pe a doua. La a treia e greu cu mine, greu să mai merg pe un drum cu cineva care greșește de trei ori la fel sau foarte grav", a spus Gheorghe Hagi, la TV Dolce Sport.

Citește și: 

Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1000178413349421
Adrian George  •  23 Martie 2017, 17:00

ma da voi jurnalisti de tot *** si toti cei care dati in ei..oare cine lea luat biletele de avion...ei ereau deja in programul federatiei..deacolo nu e nimeni vinovat...si fac pariu ca daca sa baut au baut cam toti deacolo nu doar ei..asa e intr-un grup...si totusi unde ereau cei de la federatie sau din stafful nationalei...sau copii merg la low cost si ei la vip...mi sa luat de toti *** stelisti care vorbesc mereu aiurea la adresa lu dinamo...si tot loviti alte echipe in loc sa va luati de clona asta de fcsb care de cativa ani buni castiga campionate fara sa joace ,..chiar nu aveti obraj..i halu asta va *** pe ce va *** ***...vaide voi..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1583968508554190
Marian Rotaru  •  23 Martie 2017, 09:34

EU ZIC SA NU MAI STAM LA DISCUTII... IMPUSCATII SI GATA SE REZOLVA TOATE PROBLEMELE ROMANIEI SI ALE FOTBALULUI ROMANESC HAI *** BAI NENOROCITILOR II MAI LINSATI MULT PE COPIII ACESTIA. AU OMORAT PE CINEVA. CE TOT II DATI CU MORALA VOI CARE BEATI IN CANTONAMENT PANA *** *** PE VOI!? FACE MORALA BECALI AL CARUI ANTRENOR SI MANAGER SPORTIV ERAU BETI LA MECIUL DE LA ZURICH!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159273521119211
Florin Popescu  •  23 Martie 2017, 08:10

De fapt iau pedepsit și trimis acasă ca să facă loc *** mici de la viitorul, trebuie să creștem cota machedonului sa vândă pe bani multi, trebuia sancțiuni dar nu trimiși acasă,eu în locul lor și al părinților nu ai mai las la națională u19 să joace isaila cu Hagi,in loc să-i învățați și educați că nu e bine ceace fac voi distrugeți tinerele talente prin decizii drastice, Hagi are dreptate când spune că trebuie prima dată să ierți

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează