FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Hagi a sintetizat prima victorie a lui Contra la națională: "Mi-a plăcut" » Ce șanse sunt să plece de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 18:13

Gică Hagi a rămas plăcut surprins de jocul echipei naționale a României împotriva Kazahstanului, scor 3-1. Îl laudă pe Contra pentru lucrurile pe care le-a făcut până acum. 

"Echipa națională a fost agresivă, entuziastă. A avut spirit de luptă. Mi-a plăcut. Contează primul pas, când începi cu dreptul ai o liniște specială. Eu sunt convins că va construi o echipă competitivă", a zis Hagi la TV Digi Sport. 

Totodată Hagi vorbește și despre viitorul său la Academie. "Regele" are de gând să antreneze și în altă parte, însă nu lasă echipa fără o strategie bine conturată. 

"Într-o bună zi o să trebuiască să plec de la Viitorul. Eu sunt convins că echipa are un viitor și fără mine. Am creat o stabilitate aici. De asta n-am plecat acum 2 ani, nici anul trecut. Strategia făcută e pe 5 ani. Oricine vine trebuie să știe că stilul de joc nu trebuie schimbat, să joace fotbal".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Octombrie 2017, 08:14

...cine sa l ia antrenor ?...este si scump si prost ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează