FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

"Hagi şi-a dat acordul pentru a fi selecționer" » Când s-a negociat cu "Regele" şi de ce nu s-a făcut mutarea

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 15:52

Mircea Sandu, fost preşedinte al LPF, a dezvăluit azi că în 2011 a ajuns la un acord cu Gică Hagi, dar negocierile au căzut.

"Gică Hagi mi-a garantat în 2011 că ar accepta să preia echipa națională de la zero și nu pe parcurs. I-am propus ca Iordănescu să ducă echipa până când se terminau preliminariile pentru EURO 2012 și mai apoi el să se instaleze ca antrenor principal cu drepturi depline. A acceptat propunerea şi chiar am băut un pahar de șampanie împreună. După aceea, lucrurile au luat o turnură inversă.

Cred că Hagi a preferat să se concentreze mai mult pe Academie și cred că mai avea niște contacte în Turcia. Îi oferisem un contract pe 4 ani, exact același contract pe care i l-am dat lui Victor Pițurcă. Cred că în zona noastră e normal ca un selecționer să aibă salariul până în jumătate de milion de euro", a spus Sandu la DigiSport.

Când Sandu a negociat cu Hagi, selecţioner era Răzvan Lucescu. După ce acesta a plecat, FRF l-a readus pe Victor Piţurcă. Hagi a antrenat România în 2001, când a ratat califcarea la CM 2002 după ce a pierdut barajul cu Slovenia.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai apreciați antrenori străini trebuia să fie selecţionerul României în locul lui Daum: "Urma doar să semnez" » De ce ar fi picat totul: "Vochin l-a lucrat"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  29 Septembrie 2016, 18:59

ce e asta, hai sa barfim despre ce nu s-a intamplat?! astea nu sunt stiri sportive, ci vorbe de claca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează